Makine Alacağım Tavsiyeleriniz Neler??

Konu, 'Makineler' kısmında dostlar_sehri_37 tarafından paylaşıldı.

1. dostlar_sehri_37

dostlar_sehri_37 Serhat

Arkadaşlar Makine Alcam Sazan İiçn Tavsiye Edebileceginiz Hesaplı Ve kaliteli makineler neler yardımcı olabılırmısınız ?

2. KEMAL_25

KEMAL_25 KEMAL

Bütçeni ve nasıl bişey istediğini yazarsan daha faydalı öneriler alabilirsin...

3. dostlar_sehri_37

dostlar_sehri_37 Serhat

yaa işte makineler hakkında tam bılgım yok bende yashino fox70 dıe bı makına war deqıstrmek ıstyrm

4. muratmurat

muratmurat MURAT

Favori Kamış:
    sorrento-okuma salina-shimano
    Favori Makine:
    okuma salina sa5 shimano-xtb
    En İyi Avı:
    sazan
    hemşehrim gölde kullanılacak makinalar denizde kullanılan makinalarla farklı özellikleri vardır özellikle baitrunner sistem olması saglam olması gerekir.serbet makara olacakki sazan yemi alıp yol alsın yoksa hemen yemi tükürüyor
    okumanın sazan makinalarına bir bak veya durumuna göre shimano benim tecrübem bu

5. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Serhatım, sevgili kardeşim, sana yardımcı olalım olmasınada ne yazdığını anlayamıyorum ben, piyasada mevcut Sertatça' dan Türkçe'ye bir sözlük var mı? tada üzerinde sesli harfler olmayan yeni bir klavye?

Forum Kuralları 2. madde ç fıkrası

ç) Forum genelinde bilerek ve isteyerek yazılmış, Türk alfabesinde bulunmayan karakterlerin kullanıldığı mesajlar (yabancı dilde bir kelimeyi ifade etmek için kullanılanlar hariç) ve kelimelerin yine isteyerek yanlış yazıldığı mesajlar yönetim tarafından, Türkçe'yi korumak adına yasaklanmış olup, bu tip mesajlar sahibine haber verilmeksizin silinecektir.

6. dostlar_sehri_37

dostlar_sehri_37 Serhat

nasıl okuyamıyorsunuz ya anlamıyorum o yazıyı ufak kardesım bıle okuyo =) neyse daha dikkat ederim ..

Murat abi evet gölde kullanacam kamışım var ama daha kaliteleli makine almak istiyorum shimano'yu cogu kişi onerdi bana denemek istiyorum tesekkur ederım.