makine alacam yardım

Konu, 'Makineler' kısmında korkuttt tarafından paylaşıldı.

1. korkuttt

korkuttt mevlüt koçer

slm arkadaşlar sazan icin makine alacam nasıl birmakine alacagımı bilmiyorum ben genelde dip oltası kullanıyorum onun zevki cok güzel makinede hevesim var bunada ayırabilecegim para miktarı 60tl makine ve kamışı. tavsiyelerinizi bekliyum saygılar

2. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

bioturner makinaları önerecektim sazan ve levrek için özel tasarlanmış makinalar ama bütceniz düşük,o yüzden alabileceğiniz albastar, sillstargibi makinalara bakabilirsiniz kolaygelsin

3. KEMAL_25

KEMAL_25 KEMAL

Hoş geldiniz 60tlye sazan için iyi makina ve kamış almak zor önerim
    60lık bir makina ve 3-3,90m arası 100gr atarlı bir kamış taktir tabiki size kalmış...

4. garçon

garçon ali doğanay

remixon ürünlerini tercih etmenizi öneririm, çünkü, bu firma marka malların aynısını yaptırıyor, bu da alıcı için fiyat avantajı sunuyor. mesela, silstar alınsın denmiş, silstar italyan firma, çine yaptırıyor, üzerine kar koyup türkiyedeki acentasına satıyor, sizin ise remixonu bütün bayilerden direkt 1. elden almanız mümkün.

5. korkuttt

korkuttt mevlüt koçer

evet arkadaşlar 80tl yekadar olabilir yardımcı olursanız menmun olacam yarın konyaya gidecem almama lazım

6. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    ben derki

ben 1993 ten beri sazan tutuyorum makina için çok kaliteli birşeye gerek yok bence 40 lık al yeter.zaten ya dip atıp bekleyeceksin saatlerce,veya mantarlı ile bekliyırsun ama ben de dam atp 150 var memnunum fiyatı 60 lira civaı tavsiye ederim ryobi ler iyi deniyor ama fiyatını bilmiyoum.(40liralık hazır takımla ben 2-3 kiloluk sazan tuttum )

Son düzenleme: 9 Haziran 2010
  7. korkuttt

korkuttt mevlüt koçer

arkadaşalar bugün gittim alba star 60lık aldım kullanan varsa nasıl makine icin nedersiniz