Makine aldım yardım lütfen...

Konu, 'Makineler' kısmında sanli tarafından paylaşıldı.

1. sanli

sanli Şanlı

Favori Kamış:
    Alba Star Member 4.20
    Favori Makine:
    Silstar Shuttle 7000
    En İyi Avı:
    Henüz iyi denecek olmadı...
    Arkadaşlar cumartesi gidip kendime kamış makine ve malzeme aldım. Yalnız önderi dogrultusunda aldım bir kaç arkadaş iyi değil dedi sizler ne dersiniz nettede baktım ama bulamadım makine hakkında bilgi bi yardımcı olun lütfen geri verip başka makine alabilirim vakit varken ne önerirsiniz?

Kamış Surf Albastar Member 4.20 49 tl
    Makine SILSTAR SHUTTLE 4+1 bilya 53 liraya aldım

Makineyi google da aratıyorum hiç bilgi bulamadım alırken albanınmı dedim ona üretiyor gibi bişey dediler bende yani satınmı aldılar dedim derken neyse dedim aldım benimki biraz ters oldu almadan araştır herkez ben aldıktan sonra araştıtrıyorum yardım lütfen iade edip şunumu alsam 56 lira ne dersiniz? Makineyi Boğazda at çekte kullanıcam bazende botla açılıp kullanıcam...
    Fiesta alfa beta vs. ???

Son düzenleme: 12 Ekim 2009
  2. LapinCash

LapinCash

Bence Lamda 50 yi alın bende kullanıyorum uzağa atışlarda geöenlerde gölde arkadaşım atmak istedi buyur dedim hasta kaldı bence çok güzel.

3. sanli

sanli Şanlı

Favori Kamış:
    Alba Star Member 4.20
    Favori Makine:
    Silstar Shuttle 7000
    En İyi Avı:
    Yarın gidip değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden şimdi topiği açtım yarın öğlene kadar yorumları okuyup gidip değiştircem hiç içime sinmedi silstar

GAMA 60 ALBA STAR MAKİNE buda olabilir dimi? ama bunlar 4.20 lik surf kamış için uygunmudur?

4. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    FIESTA 50 mi? Uzak dur..

Ama alfa - beta - delta - gama - lambda serisi fiyatına göre gayet makul makinelerdir.

Silstar için, almışsın artık, zevk almaya bak ondan diyebilirim, güle güle kullan, hayırlı uğurlu olsun.

5. sanli

sanli Şanlı

Favori Kamış:
    Alba Star Member 4.20
    Favori Makine:
    Silstar Shuttle 7000
    En İyi Avı:
    Silstar nası bir marka sizin bir kaç mesajınızı okudum bilginiz vardır almışsın artık dediniz değiştirmesemmi hiç tecrübem yok yeni başladığım için bilmiyorum şimdiden herkeze çok teşekkürler...

6. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Piyasada iki çeşit silstar var. Birisi kore menşeli, pinnacle-silstar. Biride ne olduğu belirsiz ve duruşu bile hiç güven vermeyen naylon mu plastik mi belirsiz bir acayip şey olan ve üzerinde yarısı silinmiş silstar yazan bazı makineler. Sizinki hangisi olduğuna bağlı. Pinnacle-silstar çok aman aman bir makine olmasada, makul bir alet.

ALBA'nın bol bilyalı modelleri, ALFA - BETA vs. serisi, ucuz malzemeyi bol kullanarak makul netice verebilen bir seridir. Kaliteli bir bilya koymaktansa, adisinden iki bilya koyar. Bunların, sarma telinde iki bilya olur, o sorun çıkarır nerdeyse sadece. Bu bilyayı tercihan benzinle önce bir temizler, zincir yağı gibi ısı ve yüksek devre dayanıklı bir yağla yağlarsanız, uzun süre sizi tatmin eder.

7. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Gelelim konunun daha önemli kısmına. Sanırım istanbul'dan katılıyorsunuz. Boğaza filan gideceksiniz.

Bu durumda size tavsiyem, muhakkak büyük makaralı bir makine edinmenizdir. Fiyat performans olarak bu sınıfta OKUMA MAGIC 280 makul bir tercihtir.

8. oltacı_

oltacı_

Silstar bir zamanlar çokça kullanılan bir marka idi. Orta kalite ürünleri vardır yada sadece Türkiye'ye gelen onlardı ama şimdi sadece adı kaldı kendisi uzun yıllardır yok.

Böyle bir site var ama nedense bana pek güven vermedi bu site:)

http://www.silstar.com/www.silstar.com/Silstar.com.html

Bildik markalardan şaşmamak lazım.

9. sanli

sanli Şanlı

Favori Kamış:
    Alba Star Member 4.20
    Favori Makine:
    Silstar Shuttle 7000
    En İyi Avı:
    evet banada güven vermedi bende baktım o siteye ama nette satışını göremedim mesela

pinnacle-silstar mı ? normal silstar mı? eve gidince bakıcam abi yazarım en iyisi değiştirmek olucak bu makineyi Albastar alayım anlaşılan bu 53 lira para verdim olmadı 10-20 lira daha verip almışken orta halliye yakın bişey almak istiyorum ne önerirsiniz arkadaşlar 60 70 liraya albastardan aldıgım için alba marka düşünüyorum değiştirmek için Boğazda tutucam ist da yaşıyorum abi dediğin gibi işimde boğaz kenarında teşekkürler...

10. sanli

sanli Şanlı

Favori Kamış:
    Alba Star Member 4.20
    Favori Makine:
    Silstar Shuttle 7000
    En İyi Avı:
    Eve geldim makinanın üzerinde pinnacle silstar yazmıyor yarın öğlen gidip değiştiricem başka alıcam teşşekürler

11. crank

crank AYDIN

Favori Kamış:
    balzer diabolo
    Favori Makine:
    banax sx4000
    En İyi Avı:
    2.5kg yayın
    silstarın eskiden çok iyi kamış ve makinaları vardı ama işin içine çin girince onunda ruhuna Fatiha okuduk;)

12. sanli

sanli Şanlı

Favori Kamış:
    Alba Star Member 4.20
    Favori Makine:
    Silstar Shuttle 7000
    En İyi Avı:
    Evet iş yerindeki ustalarda öle söyledi eskiden iyi bir markaymış. Nette bilgi bulamadım hakkında neyse bugün öğlen gidip değiştireceğim makineyi yerine ne alayım diye araştırıyorum cevap veren herkeze teşekkürler...

13. crank

crank AYDIN

Favori Kamış:
    balzer diabolo
    Favori Makine:
    banax sx4000
    En İyi Avı:
    2.5kg yayın
    spro marka makinalar var geçenlerde arkadaşım aldı bayaga kaliteli makinaya benziyor bütçene göre bir tane alabilirsin

14. sanli

sanli Şanlı

Favori Kamış:
    Alba Star Member 4.20
    Favori Makine:
    Silstar Shuttle 7000
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar herkeze teşekkürler değiştirmekten vazgeçtim hatta 7000 kalmamıştı elinde 6000 likten bir tane daha aldık arkadaşıma aynı kamışla beraber bana kalırsa makine sağlam Rıdvan abide garantisini verdi diğer 40 liralık 7 bilyalılara 10 bilyalı Albalara falan baktık içime sinmedi benim 4 bilyalı daha iyi duruyor gecen cumarteside kullandım gayet iyi enaz 100 atış yaptım boğazda sararken gayet başarılı 50 liralık makine bayağa silstarın misinaları falanda var gördüm dükkanda makine Alman malı uzakdoğu üretimli tabi şuan gayet memnunum arkadaşda bu cumartresi balığa gelicez 6000 liği kullanıcak herşeyi aynı sadece biraz daha ufak oda çok önemli değil teşekkürler cevap yazanlara selamlar...

Makine bu

Buda ilk avım :) 3-4 atışta 2 istavrit :)

Son düzenleme: 15 Ekim 2009
  15. garçon

garçon ali doğanay

Aldıgınız makara Cin menselidir. Ama bildiginiz gibi Cin butun markalara imalat yapmaktadır. Bu sebeple, menseinin Çin olması sizi ürkütmesin. Nitekim, Okuma'da bu fabrikaya Safina modelini yapmaktadır ki bu model sizin aldığınız modelin aynısıdır. Aşağıda Okuma linkini görebilirsiniz :

http://www.histackleboxshop.com/Okuma-Safina-Pro-Spinning-Reel-SPa-25-p/okuma-safina-spa-25-reel.htm

Remixon firması da aynı modeli kendi markasıyla 2 değişik renkte yaptırmaktadır.

Remixon firması yaptırdığına göre aldıgınız ürünün kalitesinde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.