makine bakimi

Konu, 'Makineler' kısmında BurgeR tarafından paylaşıldı.

1. BurgeR

BurgeR Burak

Favori Makine:
    okuma longbow lb 65-okuma avenger av65b
    En İyi Avı:
    daha iyi bir trofe nasip olmadi
    S.a dostlar makinem geldi avenger av 65 diger longbow lb65 ise yolda aksam uzeri gelecek simdi bu makinelere bakim yapmam lazim mi anca 7 ayda kullanacam makineleri yapmam gerekiyorsa bana nasil yapiliyorsa anlatirsaniz sevinirim

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Makina omrunu uzatmak adina ilk bakim onemlidir. Forumda bu konu ile ilgili yeterince konu mevcut. Daha once makina dagitip toplamadiysan, kendi basina yapmani tavsiye etmem.

3. BurgeR

BurgeR Burak

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Evet daha once hic yapmadim arastiriyorum

4. mctymn

mctymn mecit yaman

açma kapama telinin bir tarafında olan misina sarım rulmanını temizleyip sıkça yağlarsanız iyi olur. makineyi kullanım sıklığınıza göre diğer rulmanlarıda bir kaç ayda bir, yılda bir temizletip yağlattırırsanız iyi olur.

5. BurgeR

BurgeR Burak

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Tesekkurler

6. baraküda007

baraküda007 fatih

makineyi tuzlu su mahvediyor sen galiba gölde sazan avlayacaktın tatlı suda avlanacaksan pek bakım istemez pek gurcalama bence makineyi arada bir sprey yağ sıksan yeter. ben antalyaya gelmeden önce karabükte yaşıyordum çayda balık avlıyordum 2 tane makinem var ozamandan kullandığım hiç içlerini açıp yada biryerini açmadım arada bir yağlardım öyle birini 10 sene birini kullandım birinide 6sene kullandım ikiside sağlam duruyorlar yani demek istediğim tatlısudan zarar gelmez zaten denizde avlandıktan sonra makineyi tatlı suya tutup tuzlu sudan temizliyorum yozgatta rutubette pek olmaz senin makineler ömürlük olur için rahat olsun

7. BurgeR

BurgeR Burak

Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sezon sonunda ankaraya fln kesin is icin giderim gittigimde duzgun bir av bayi bulursam orda yaptiririm bakimi tesekkur ederim ama yozgat'a son yaptiklari sulama ve sebeke suyu baraji cok etkiledi yazin nemden duramiyoruz artik