Makine için Berkley misina

Konu, 'Misinalar' kısmında Midnight tarafından paylaşıldı.

1. Midnight

Midnight Erhan

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster
    Favori Makine:
    Okuma Distance surf
    En İyi Avı:
    Lüfer

Bu misinanın 28mm'sini sardırdım makineme. Görüşlerinizi rica ediyorum. Daha önce berkley kullandım ama makineye ilk defa sardırıyorum.

2. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

iyidir çok iyidir renkli misinamı beyazmı

3. Midnight

Midnight Erhan

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster
    Favori Makine:
    Okuma Distance surf
    En İyi Avı:
    Lüfer
    klasik beyaz hocam. makine de ilk kez kullanıcam berkley'i.

4. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

iyi seçim ingiliz malıdır güvenle kullan kardeşim

5. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Trilene, Fireline en cok tercih edilen seriler.

Cabuk kopuyor gibi gelmisti bana, cok kullanamadim. Ucuz da degil pek.

Trilene Super Strong FC var, onu tavsiye ederim. %100 florokarbon. Makaraya mono sarip takimi FC yapmak hem kullanisli hem de hesapli olur.

6. emre692

emre692 EMRE

Favori Kamış:
    Shimano Beastmaster 4.30
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000
    bende son avımda dikkatsizliğimden dolayı vapura kaptırdım 150 metre kadar misinamı. şimdi bu misinadan sardırmayı düşünüyorum.berkley kadar iyimidir yoksa dahamı iyidir yoksa kıyaslanması bir ayıpmıdır

0,28 olacak kalınlık.

7. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

sizlerin bu misina kalite tartışmalarınıza son noktayı koyma vaktim geldi sanırım STREN 0.29mm madein usa 300metresi 20 yeni türk lirası bu misinanın üzerine şu an dünyada misina malesef yok ilginç olan biryanı ise morla beyaz karışımı olması vede flora carbon olmadığı halde suyun içerisinde kesinlikle görünmemesi bunu bizzat suyun altında dalgıç bir arkadaşa bakması yönünde test ettirdim misinayı kesinlikle göremediğini ifade etti çekeri 7kg yazsada 22 kiloluluk kuzuyu(sarıkuyruk,avcı,imtiyaz)vb..halk arasındaki çeşitli4 ismi yazdım:)2.10 colmic kamış*** Shakespeare 30luk makara 9+1magnezyum makinayla çok rahat aldığımıda balığı çekerken görenlerinde şok olduğunu söyleyemeden geçemeyeceğim...ha bu arada yazmış olduğum materyallarin bu işde prof olan arkadaşların tahmin ettiği gibi atçekle yapıldığı aşikardır. kandırıcım ise:)DİSCOVERY marka maket balığım üstü siyah altı gri, kulunçları kırmızı 3 boyutlu gözleri olan vede piyasada çok kaliteli olduğu söylenen marka ve emsallerinden artısı olup eksisi olmayan dörtte biri fiyatına aldığım. 11cm lik,15gram sualtı dalan sahte balıkla.(fiyatı8lira)bakıldığı zaman normal bir balıkdan ayırt etmesi inanın çok zor çok başarılı bir çalışmanın ürünü:)fransız alman ortaklığının bir ürünü olan DİSCOVERY MARKA GEREK İŞÇİLİĞİ GEREK KALİTESİ GEREKSE FİYATIYLA,SAHTE VE MAKET BALIKLARDA gönül rahatlığıyla kullanacağınız kullanırkende bana dua edeceğiniz bir üründür.ben kullanıyorum.çok memnunum size tavsiyemdir. benim yazılarım tecrübelerimdir. bunları göz ardı etmemenizi tavsiye ediyorum.saygılar sevgiler.rastgele,denkgele:)))

8. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Atcek bey lutfen artik bu emin konusmalarinizi ispatlayin:) İmza ayarlarinizi yapin:)

9. stevejones

stevejones ALPER

bır gorsel ekleyebılırmısın? kırmızı,grı,mor ambalajlı cesıtlerıne denk geldım ve dedıgın fıyat ıle nereden alabılırız?tesekkurler..

10. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

istanbulda çok rahat bulabilirsiniz beylikdüzü migrosun e-5 baglantısından asagı 50 metre olan av bayinde var tereddüt etmeden alın.memnun kalırsınız hatta bunu karaköy yada istoçdan tahminim bulursanız 15 liraya bile alınır diye düşünüyorum.bu linke bakınız (http://www.balikmarketim.com/?kategori-711-Stren-Olta-Misinalari.html)imza ayarının nasıl yapıldığını bana öğretirseniz sevinecem CGRTN BEY:)

11. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

mor ambalajdakini spinde ben kullanıyorum nefis bir ürün

12. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Geçen yaz Berkley Sthin 0,40 almıştım, tekneden kullanım için. Çekeri çok iyi ama aşırı sert bir misina. Düğümlerde kendi kendini kesiyor.! Kullanılacak makinanın kaliteli olması şart yoksa gam sorunu var. Örgüye geçtim kurtuldum :)

13. stevejones

stevejones ALPER

Tesekkur ederım banada yakın sayılır burası hem,fakat senın ornek verdıgın 0.29 kalmamıs sanırım 0.26da ınce kacmasın bıraz ne dersın..?

14. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

benım tarıf ettıgım dukkanda var av bayisinin numarası 02128757510 gokhan abiden aldım numaranızı de yardımcı olucaklardır

15. Midnight

Midnight Erhan

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster
    Favori Makine:
    Okuma Distance surf
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Berkley misina beni hiç şaşırtmadı. Takımlardan sonra makineye de çok yakıştı. Hiçbir sorunum yok. Tavsiye ederim. Ayrıca bu resimdekini 300mt/0.28mm. 17 Liraya aldım.

16. kemo35

kemo35 KEMAL

Arkadaşlar elimde yurtdışından yanlışlık sonucu hatalı getirttiğim 2 adet makine için misina bulunmakta, isteyen olursa memnuniyetle geldiği fiyata verebilirim.
    1-Berkley Fireline Exceed tournament 274METRE 0.30MM 20LB (9,0718474 kg) ÇEKERİ VARDIR. RENGİ SMOKE-FÜME'DİR.

2-Berkley Nanofil Uni Flament Fishing Line 0.15MM 125 METRE 7.659KG ÇEKERİ VAR

17. Tbekler

Tbekler Talha

Favori Kamış:
    Shimano Alivio Carp 360 Shimano Catana CX 2.40
    Favori Makine:
    OKUMA MAX-4 Shimano Exage 4000FC
    En İyi Avı:
    11 Kilogram Aynalı Sazan
    Bende hem makinemde hemde iğne bağlarken berkley kullanıyorum, ilk başta iğne bağlamak için aldım 0.17liğini gayet güzeldi sonradan 0.25lik aldım atçek avlarımda kullanıyorum memnunum şahsen tavsiyede ederim.