merhaba saygıdeğer forum üyeleri benim misina konusunda özellikle makineye sarılanlarda bir sorunum var şu anda kullandığım misina çok kötü açıkcası captain marka bir misina eskiden almıştım geçen sarayım dedim 1 veya 2 kere suya girmesine rağmen misina zedelenmiş sanki üstü pürüzlenmiş gibi hatta kayıktan kullandım sürtünme filan olmadı nedenini anlamadım ama artık değiştirmek istiyorum forumda konuyu okudum ama tatmin edici bir cevap yok gibi sufix diyen var angel kiss diyen var ya da Trabucco pelican vs vs bana kullanıpta sağlamlığına güvenen misina tavsiyesi marka değil de koduyla yazarsanız sevinirim herkese rastgele
Misina tavsiyesini abilerimiz Üstatlarımz verir. Ben öyle marka model artık kafama takmıyorum. Aksi takdirde işin içinden çıkamıyorum. Biliyorsun bu iş sadece misinayla bitmiyor. Benim değinmek istediğim birkaç defa kullandıktan sonra böyle bir sorun çıkması genelde kamış halkalarının kalitesizliğinden yada makina sarım telindeki kılavuzun dönmemesinden kaynaklıdır. Porselnleri ve teldeki kılavuzun bakmını ve yağlanması önemlidir. Kal sağlıcakla
Valla çokça marka,model mevcut kaliteli diyebileceğimiz.Ben inoxu denememiştim şimdi inox soft kullanıyorum 0.26lık gayet memnunum.Git illa bunu al demem de, gittiğin yerde bu varsa direk al derim.Kolay gelsin...
Adaş Orhan abi makinan kaçlık diye sormuş yanılmıyosam.Bide surf için falan mı kullanacaksın yoksa spin için mi,sazan için mi mesela??Onları da söylersen çap,sağlamlık oranını da dikkate alarak ustalarım nokta atışı yaparlar.Senin için de kolay olmuş olur...
denizde avlanıyorum şimdilik istavrit ve zargana ama çinekopa filan da başlıycam surf takım için de öneri lazım
http://avmarketi.com/asp/product/14495/FERRARI-DUO-COLOR-SURF-CASTING-MISINA-300MT Surf takımda kullanıyor ve gayet başarılı buluyorum. Rastgelsin.