Merhaba, Bir makine birde kamış almaya kara verdim. Kararı verdiğimiki günden beri kafam iyice karıştı. Neyse sonunda kara verdim (mi). Kıyıdan Lüfer, çinekop, Levrek vs. için kullanıcam at-çek pek bana göre değil. Bu ikiliye param tam yetiyor (200 TL) Ne dersiniz? Makine OKUMA MISTIQUE Kamış AlbaStar Mega İlgi ve BİLGİnize teşekkür ederim....
Detayları da yazyım... Okuma mistique mq 65 modeli 7 bilyalı, grafit gövde aluminyum yedek kafalı, 0,35 mm misinadan 350 metre alabilen, 680 gr ağırlığında, önden kalamalı, 4,8,1 devirli makinasıdır.Paslanmaz iç yapısı ile ömrü uzun kullanımı kolay makinadır. ALBA STAR Mega Surf kamış 420 cm boyunda, kapalı boyu 116 cm olan, 100-200 gram atarında. Birinci kalite karbondan yapılmış, dip metal tıpalı, özel seramikten imal porelenli, gezer porselenli bir kamıştır. Enginson'un Tavsiyesi Remixon makine Özellikleri : 60'lık ortaboy konik surf makara, 7+1 rulmanlı, 380m/0,35mm Misina kapasitesi, 5,2:1 yüksek devir oranı, 463g ağırlık, önden kalama, kıyıdan uzağa atış için tasarlanmış çok hafif kolunuzu yormayacak yeni sistem surf makine Fiyatı Yaklaşık 90 TL LapinCash'in Önerisi Abu Garcia Kamış Özellikleri: Marka : Abu Garcia Model : Stinger Tele Surf Boy : 420 cm Atarı : 100-200 gram Ağırlık : 582 gram Kapalı Uzunluk : 128 cm Parça Sayısı : 4 Katlanabilir ilk klavuz Paslanmaz Porselen Fiyatı 80 TL Faroz.Limanı'nın Tavsiyesi OKUMA & LINEEFFE Set Fiyatı 129 TL. Üçünüze de teşekkür çok ederim.Son gün Pazartesi. Salı büyük ihtimal Cengiz balıkçılıktan alıcam.
Abi alıyorsan albaya felan hiç girme. Okuma Shimano Lineaeffe Ben bu üçü liderdir derim. Dam çok iyi(idi) Remixon kullanma derim.. Kamış olarak Abu Garcia Stinger Surf 3.90 alabilirsiniz.. http://www.armer.com.tr/ABU-GARCIA-STINGER-TELE-SURF-420-CM-SURF-KAMIS-pid-14525.html Arada istisna çıkıyor her makinenin 1-2 tane yıldızı vardır buda onlardan birisi
arkadaşım al bunu bence.. http://www.avmarketi.com/asp/product/11120/LINEAEFFE-SPRIT-SURF-KAMIS-OKUMA-TRAVERTINE-65-MAKINE-SET
Alışveriş tamam İlgi ve alaka gösteren herkeze teşekkür ederim. Makine OKUMA MISTIQUE ve Kamış LINEAEFFE OYSTER CAST 3,90 MT 100-250 GR olarak karar verdim. Okuma Spinnig 0,34 yeşil misina aldım.Sistemimi buna göre kurdum. Herkeze teşşkür ederim. Engin arkadaşın tavsiyesi üzerine remixon 7000 Surf içinde çok düşündüm. Ama nihai kararımı yinede okuma dan yana kullandım.