Aynı şekilde Okuma Avenger 30 için de tavsiye çok makbule geçer. (Lütfen Cengiz Balıkçılık demeyin bana...)
perşembe pazarından rulmancılarda var.5 tlye almış ve değiştirmiştim.sesi kesmişti.safina noir diye dandik bir okumaydı.
Baran Abi ilgin için çok sağol ama ben Tekirdağ'da yaşıyorum. 5 liralık rulman için 280 km git-gel yapmak istemiyorum. İnternetten satış yapan bir site falan bulamadım. Bu sayede online satış yapan balıkçılık sitelerine de sesimizi duyuralım bari. Görüldüğü üzere birçok balıkçının sıkıntısı bu rulmanlar. Biriniz bir el atıverin de netten de almaya başlayalım Saygılar...
Rulmanın iç ve dış çapını kalınlığını ölçün. belirtmek isterim UBC ve Emniyet rulmanla hiç bir ilişkim yoktur. Daha sonra UBC marka rulmanlar için ölçülere özgü hangi rulman olduğpunu ubc rulman kataloğundan bulabilir ayda UBC rulman Türkiye distribütörünü arayabilrisniz. Onlara ölçüleri verince rulmanı kargo ile gönderirler Oda Adres: 1.Sanayi sitesi 2822 sokak No:35 Mersinli 35110 Tel: 0.232 458 24 10 Fax: 0.232 433 97 88 E-mail: info@emniyetrulman.com Yada UBC rulman kataloğundan rulman kodunu bulduktan sonra verdiğim adrestende sipariş verebilirsiniz.: https://www.e-rulman.com/
Furkan, Yukarıda rulman numarasını ansıl bulacağını analttım. Anlattığım gibi yaparsan bulursun. Rulmanın iç dış ölçüleri ve kalınlığını ölç. Bir zahmet makinayı dağıtıp bu ölçülere bak. ayda rulman üstünde yazan rulman değerine bak. Ben nasıl rulam okunur rulman bulunur onu öğretiyorum siz hala rulman hangisi direk söylede onu alalım diyorsunuz. Ben sırf sizin makina için değil tüm makina tıipleri için bulmanın yolunu veriyroum. Bukadarda hazır lopçu olmayın.
Onu demiyorum yanlış anladınız. Eğik bilyeli rulmanlar, sabit bilyeli rulmanlar vs. makine için olan hangisi hangi bölümde aramalıyım verdiğiniz linkte rulmanları ayırmış
Hangi bölümde arayacağınızı bilmem ama sizin bir siteyi nasıl kullanacağınızı bilmediğiniz açık. Sitenin üst menüsünde arama yapın kısmına gireceksin. Orada ya dediğim şekilde rulman numarasını bulup aratacaksın. Yada rulman numarası bulmakla uğraşmama dersen arama kısmında iç ve dış çap ve kalınlık yazılıyor yazıp aratacaksın çıkacak işine yarayan rulman. Bir soru sorucağınıza siteye basanız anlayacaksınız ama nafile idk hihi
O sitede ilk göze çarpanın arama bolumu değil rulman isimleri olduğu gayet açık. Ayrıca arama bolumune basmadan çaplar üzerinden arama yok. Rulman isimlerini gorunce sorma gereksinimi duydum. bilmişlik taslamanızın lüzmü yok.