Geçenlerde bi kamışa kara veridk ilk fırsatta alp kardeşle gidip alalım diyoruz ama makine konusunda pek karasız kaldık bide sizin fikrinizi alalım dedik.Hem nerede uygundur vs.. Makinayı lüfer çinekop palamut istarvit için kullanıcam deniz avcılıgı yani.Bütçe çok uçuk olamdğı sürece sorun olmaz. Rastgele.
Heh o zaman farklı tabikide Nasıl makine istiyorsunuz? Kaç zamanlı? Kaç rulmanlı?Kaçlık atar?? kaçlık çeker??Uzak doğu malımı??yakın batı malımı Doğu bloğu ülkesi malımı?? Nedir??
Abi eksiik olma yarımcı olmaya çalışıyorsunda o soruların cevabını bilsem ben kensi seçerim zaten sizdende yarıdmı bu yüzden istiyorum bilgim yok.Şöyle özelliklere uygun ideal birşey lazım.
Hedef balık istavrit ve çinekopsa, bence 60-70 ytl fiyatlı makinelere gerek yok. Sonuç olarak bu işi görebilecek makine alman yerinde olur, aşağıdaki makineyi kıyıdan istavrit ve çinekopta rahatlıkla kullanabileceğin gibi, kıyıdan bir çok türün avındada kullanabilirsin. Hemde oldukça dayanıklı, fiyatı uygun, 5.2 devir, arkadan kalama.. 30 ytl fiyatı var: http://www.onlineoltaci.com.tr/asp/show_stock.asp?product=END-100255
çok yardımcı oldunuz sağolun. Peki Bununla palamut falanda deneyebilirmiyim?Çok direnen bi balık olduğunu okudum
Palamut bildiğin gibi 75cm uzunluğa 7kg fazla ağırlığa erişebilir. Bu olgunluğa erişene kadar 9 farklı şekilde isimle adlandırılır, yukarıdaki makineyle 25-35 arası boyda palamutu, 35-45cm arası boyda kestane palamutunu zorlanmadan çekebilirsin.
Sağolun adminim çok yardımcı oldunuz. Aradığım makineyi buldum,Sanırım artık fikire gerek dilerseniz konuyu kitleyebilirsiniz.