makine önerisi ( max bütçe 250 tl)

Konu, 'Makineler' kısmında onat tarafından paylaşıldı.

1. onat

onat turhan onat

Merhaba, Aşağıda özellikleri tanımlı makineyi almak üzereyim. Bütçe max 250 tl Bu bütçeye uygun bana önerebileceğiniz başka bir makine var mıdır? Makine ağılıkça 50-80 metre derin suda ve ip kullanılarak av yapılacaktır. Önereceğiniz makine ilave jig özelliğide taşırsa harika olur.

Penn 650ssm

Capacity Mono (lb/yds) 12/360, 15/320, 20/220
    Capacity Braid (lb/yds) 20/575, 30/440, 50/300
    Gear Ratio 4.7 : 1
    Weight 680grams
    Full metal body and sideplate
    Machined and anodized aluminum spool
    Oversize Triple supported Stainless Steel mainshaft
    HT-100 drag system
    Machine cut alloy main gear
    5 shielded Stainless Steel Ball Bearings

2. oguzhansukur

oguzhansukur oğuzhan

Eğer makineyi almadıysan spinfisher 650 ssm yerine yine penn spinfisher ssv 6500 öneririm sanırım senin araştırdığın eski serisi arasında 40-50 tl gibi fark var.

3. onat

onat turhan onat

Yanıtınız için teşekkür ederim. Hali hazırda elimde penn 650ssm ve battle II 6000 makineler mevcut.Her ikiside çok güzel bir makine ama sanki bir şeyler eksik gibi. bu sefer bütçeyi artırıp Daiwa Exceller 4500 modeli düşünüyorum. Daiwayı elinize aldığınızda farklı olduğunu hemen anlıyorsunuz. Makine derin su yemli av ve jig için kullanılacak.

4. oguzhansukur

oguzhansukur oğuzhan

Daiwa exceller 4500 piyasadaki en iyi makinelerden biri fakat exceller 4500 makine 34 lük kafaya sahip. Jig için biraz küçük kalabilir.Eger kafa büyüklüğü iyi diyorsanuz ve bütceniz uygunsa sizi hayal kırıklıgına ugratacagını hiç sanmam . Benim önericeğim bir kac makine
    http://www.avmarketi.com/asp/product/9078/Ryobi-SAFARI-META-ROYAL-5000-makine
    http://www.spotbalik.com.tr/Saragosa-6000-F-5S-ARB1-BB-Olta-Makinesi,PR-28522.html
    http://ebalikshop.com/penn-cft8000-conflict-spinning-reel-makina

5. onat

onat turhan onat

önerileriniz için teşekkürler. Ryobi makinalara sıcak bakmıyorum. Ecuisma ve oasy 8000 makinaları yakın zamana kadar kullanıyordum. Kardeşlerime hediye ettim kurtuldum. Gerek misina sarımı,ses ve rulman sorunları bıktırmıştı beni.Kalıbının makineleri değil. Tabi önerdiğiniz çok iyi olabilir ama insan markadan soğudumu olmuyor bir daha.
    Daiwa varken shimanoya o paraları vermek yazık bana göre.
    Penn her zaman favorı makinam.Elimde 6000 battle II var.8000 serileri de çok güzel ama ağır kalıyor.Bu ara Okuma raw II 55 lik makineyi şiddetle öneriyorlar.
    Araştırmaya devam.

6. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    banax gt. .

7. oguzhansukur

oguzhansukur oğuzhan

Ben gün içerisinde okuma raw 2 40 siparis ettim.Bu aralar raw serisi ile ilgili çok bilgi edindim. Gerçekten çok tavsiye ediyorlar.Aslında 40 lık olarak okuma trio white düsünüyordum fakat çok arıza çıkarıyormuş. Okuma raw 2 serisi çoğu markaların 500-600 tl lik makinelerine bedel.Okuma raw 2 düşünürseniz ben size 65 liğini öneririm. Sizin için daha uygun olarbilir.

8. onat

onat turhan onat

Okuma Raw II 65 veya salina II 10000 arasında tercihiniz ne yönde olurdu.

9. selcuk3104

selcuk3104 selçuk

tabii ki Raw II 65 ikisi arasında

10. isungur

isungur ibrahim

Favori Kamış:
    okuma cedros
    Favori Makine:
    okuma rawII65
    En İyi Avı:
    5 kg sazan
    raw2 65 yada salina 3 10000/16000 al bir daha arkana bakma Turhan abi.

11. oguzhansukur

oguzhansukur oğuzhan

İkisi arasında dağlar kadar fark yok ama ben alıcak olsam raw II 65 alırım. Çünkü raw II serisini çok araştırdım.Gerek dişli yapısı olsun gerek rulman kalitesi olsun okumanın en iyi serilerinden.Raw II 65 al keyfine bak derim.Aldığım Raw II 40 bugün geldi makineyi eline aldığın zaman kendini belli ediyor.

12. rsardaslar

rsardaslar Rüstem ŞARDAŞLAR