Makine tavsiyesi ( 180 cm **15-30 gr atarlı)

Konu, 'Makineler' kısmında turan tarafından paylaşıldı.

1. turan

turan Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    oğlum 3,700 kg - 52 cm
    merhaba,
    büyük bir tesaduf eseri abu gacia 2 parça 180 cm 15-30 gr atarlı bir kamış elime geçti. yaptığım araştırmalarda abu kamışların oldukça kalıtelı oldugunu ogrenmem spin kamış alsamm mı almasam mı dıye dusundugum bu zamanalrda benı fazlasıyla mutlu ettı.
    bu kamışı sadece levrek ıcın sılıkon,rapala ıle at-çek yapmak veya canlı yem bırakma yapmak için kullanamayı dusunuyorum.
    bu hedefte kullanabılecwegım uygun fıyalı kamış tavsıyelerınızı beklıyorum.
    saygılar

2. turan

turan Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    oğlum 3,700 kg - 52 cm
  3. GÖKHAN35

GÖKHAN35 gökhan

En İyi Avı:
    2 kg levrek
    wallaha ben sana yardımcı olamıcamda benımde bu konu ıle ılgılı bır sorum olucak.balık tutmada makınanın payı ne kadardır?? ben hıc kamıs ıle avlanmadım ama kasnakta cok ıyıyım.makına we kamıs ne kadar etkıler bır avı??

4. summerset

summerset Barıs Tufan

Favori Kamış:
    lineaeffe fishing ferrari extreme 2000 surf kamış ; tubertini gorilla surf makine
    En İyi Avı:
    50 cm kofana ;2 kg kalkan
    Turan arkadaşım mademki Abu Garcia kamışın var makinende Abu Garcia olsun derim ben
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=16902
    bu linki forumda buldum bende linkteki makinenin 102 serisinden 3 adet var . 3+1 bilyeli . Makinelerin üçünüde aynı gün aldım ve iki yıldır sorunsuz olarak kullanıyorum beni hiç yarıyolda bırakmadı bu makineler.

Son düzenleme: 20 Ağustos 2008
  5. turan

turan Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    oğlum 3,700 kg - 52 cm
    merhaba,
    aklıma bır sey takıldı ben kamısın markasını abu garcia yazmıstım ama evde baktıgımda sadece abu yazdıgını gordum. bunlar farklı markalarmıdır?
    lınktekı makınanın 106 lıgının denız ıcın uygun oldugu yazılıyor. bu konuda ne dersınız?

6. summerset

summerset Barıs Tufan

Favori Kamış:
    lineaeffe fishing ferrari extreme 2000 surf kamış ; tubertini gorilla surf makine
    En İyi Avı:
    50 cm kofana ;2 kg kalkan
    abu ve abu garcia bildiğim kadarıyla aynılar 106 lık makina biraz büyük ebatlı bir makinadır 3.00-3.30 gibi kamışlarla kıyıdan çapari ve yemli takımlarla kullanabilirsiniz ama 101-102-103 modelleri sizin elinizdeki kamışa uygun küçük ve hafif modellerdir yani spin tipi makinalardır ve rapala vs. suni yemle kullanmaya uygundur ben elimdeki 102 leri spin kamışlarda kullanıyorum ve oldukça memnunum

7. turan

turan Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    oğlum 3,700 kg - 52 cm
    tesekkur ederım,