Makine tavsiyesi

Konu, 'Makineler' kısmında solti tarafından paylaşıldı.

1. solti

solti Orhan

Merhaba,ben kendime ve ablama sağlam birer makine almak istiyorum.Ablamın tercihi tekneden at çek yapabileceği hafif ama güçlü bir makine,tabi ona kamışta gerekecek.Onun için DAM önerdiler,sizlerin görüşünü almak istiyorum.Ha bu arada her iki makineyede ayrı ayrı 150 lirayı aşmayacak seçenekler belirtirseniz sevinirim.Benim elimde şu anda okuma magic var 3 seneye yakın zamandır sanırım kullanıyorum.Lineffe horizont 3.60 lık kamışla kullanıyorum.Ben kıyıdan avlanmaya yönelik surf tipi bir makine istiyorum,kafamda banax helicon 5400 ve 5600 var;siz bana ne tavsiye edersiniz?Tabi bu makineye uygun bir kamış banada gerekecek.Bu hobiye başlayalı 4 yıl kadar oluyor.Başlangıçtaki amatörlüğü attık ama hala daha tam olarak profesyonel değiliz.Ondan dolayı bütçeyi böyle sınırlandırıyorum.Vereceğiniz tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.:hungry:

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Hala tam olarak öyle değilseniz, demekki yarın tam olarak öyle olabilme ihtimaliniz var. O halde neden yarında kullanabileceğiniz iyi bir şey almıyorsunuz ki?

Surf vs. diyorsunuz ya, piyasada Daiwa Emcast'lar var. Fiyatı sizin dediğiniz kadar değil ama o kadar fazla da değil. Bir gözatın isterseniz.

3. solti

solti Orhan

Tavsiye için sağolun hemen gözatıyorum.