Makine testi

Konu, 'Makineler' kısmında vetserhat tarafından paylaşıldı.

1. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    selam arkadaslar. forumda bir shimano-daiwa cekismesi almis basini gidiyor. ancak genelde ya kulaktan dolma bilgiler ya da onyargili degerlendirmeler mevcut. bazi dostlar koru korune bir markaya sempati duyarken digerine antipati duymakta. genelde de bu tartismalar doyurucu bilgi yerine daha cok asik atismasi seklinde geciyor.
    asagiya linkini verdigim polak sitesi balikcilik ile ilgili testler yapiyor. kamis makine misina vs... dil sorun olabilir ancak her makinenin altinda bir genel tablo verilmis. 1-10 arasi not tablosu. tbaii simdi istanbul bogazi icin konusmuyorum. bogaz avcilari gene shimano- daiwa entoh cekisip dursunlar :))))))
    linkin en atinda da testin yapiminda kullanilan misina sahte vs her detay mevcut
    wady kismi negatif ozellikleri zalety ise pozitif ozellikleri belirtmekte...
    turkiyede de satilan okuma safina spro,shimano.daiwa ve diger markalarin testleri ilginizi ceker umarim....

http://fishing-test.pl/koowrotki

2. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    ryobi fiyatına göre iyi not almış.Bende 2 tane var(ecusima ve proskyer) proskyer'ı arkadaşımda gördüm ,deneyince hayran olup hemen aldım.8 ay oldu alalı ama kıyamadığımdan daha hiç kullanmadım :)
    Her ikiside iş görcek güzel, dayanıklı makina.

3. arkadas

arkadas ibrahim

==================================-
    cok hos bende güllelerime kiyamadim dim di hemen kullan sonra pisman oluyor insan

4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
  5. MehmetKordan

MehmetKordan MEHMET KORDAN

Kadir abi senin önerdiğin spro red arc ın değerlendirmesine baktın mı?

6. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    daha önce google araştırma yaparken görmüştüm bu siteyi.sitede 10 üzerinden 9 almış ortalama.daha prof adamların elinden geçer not almış..ödüllü nede olsa:D .kullananı çok..genelde olumlu yorumlar mevcut:) spro an varsa,balığa direnecek makinan var demektir:D

7. king_barracuda

king_barracuda

8. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    İyide, Shimano'nun nesini test edeceğiz? Koy vitrine, biblo gibi dursun öyle, dokunmaya kıyamaz insan baya baya, tablo gibi alet yapıyor capon.

9. fatih

fatih fatih gürtekin

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    nızı salın gitsin seneye daha büyüğünü yakalarsınız.
    iki makina alınır

şöyle sağlam bir örgü misinanın her iki ucu her iki makinaya bağlanır .kalamalar kapatılır .sonra asıl bakalım hangisinin gücü yerinde hangisinin dişliler haşat oluyor.

tamamen salladım bu yöntem işe yaramı acaba :)

10. Doruk.TR

Doruk.TR Doruk

En fazla saygı duyduğum ürünler fayda/maliyet oranı en yüksek olanlardır. Süper kalite ama süper fiyat, haliyle öyle olmalı, zaten tersi fiyasko. Düşük kalite ve düşük fiyat, bunu da anlarım. Ama, yeterli kalite ve uygun fiyat, alkışlarım. Bildiğiniz böyle modeller var ise paylaşırsanız memnun olurum.