boğazda rapala ile çinekop ve lüfer avında kullanabileceğim kaliteli bir surf makinesi almayı düşünüyorum.ayırdığım bütçe 200 ytl (lıneaeffe turnafresh 3.90) kamışta kullanacağım.bu konuda tavsyelerinizi bekliyorum.ikinci bir sorumda aldığım makinenin orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim.şimdiden çok teşekkür ederim...
Bu butceye alabileceginiz en uygun makinelerden bazilari; - Okuma blue hawk - Ryobi powersurf - Mitchell avocast 7000 - Spro Incognito Futurali aldiginiz surece orjinallik konusu problem olmaz. Icim rahat etsin derseniz, butun ithalatcilar istanbulda zaten makineyi bayiden alip, ithalatciya gidip gosterirsiniz.
Okan'cığım bu yazdığın makine ile ilgili tecrüben varsa bir ara paylaşalım.Merak ettiğim bir model...
Bu makineyi birisinin tavsiyesiyle tanımış oldum. Birisine sormuştum surf için makine tavsiyesi diye. Bana bu makineyi önermişti. Sonradan bir baktım ,inceledim bence de gayet güzel özellikleri var. Not :Bu kişi 10+ , 15+ kg balıklarla çıkan, yarışan birisi. Tanımışındır artık + lardan sonra
selam ben okuma tavsiye etmem tüm modelleri gam yapıyor big pen ide tavsiye etmem fiyatına göre çok boş bi makına yanlış anlaşılmasın kullandıgın için sölüyorum bu makina iri cüssesine ragmen son derece zayıf kafa sallıyan bir makına ustelik misina sarımıda iyi degil ben makina olarak shımano tavsiye ederim hangi modeli diye sorarsanız ne tur bir av yapacanıza baglı ama bütün shımanolar bence sorunsuz ve uzun yıllar keyifle kullanılacak makinalar saygılar...