herkese merhaba ustadlar 100 150 tl arası butcem var kamıs ve makına alıcam onerılerınızı beklıyorum benım makıne ve kamıs konusunda bılgım yok karadan avlanıcam aydında ıkamet edıyorum golede gıdebılırım denızede herkese sımdıden tessekur ederım onerılerı ıcın
Sevgili arkadaşım öncelikle avlanacağın alan(teknik nedir)nedir. 1- Spin ( sahte balıkla at-çek) 2- Surf ( uzağa atış için yemli takım) 3- Jigging ( seğirtme tipi metal kaşık türevi sahteler) 4- Genel kullanım ( yemli oltalar için) Telafuzlarda hatam olduysa affola. Kardeşim bu seçenekler doğrultusunda okadar çok makine kamış çeşidi varki ne desek boş kalır.Önce bu seçeneklerden hangisi.Gerisi kolay Ustalar seve seve yardımcı olacaklardır. Ama istersen formu bir araştır makina ve kamışlarla ilgili çok konu var. Sağlıcakla
hocam hedef balık levrek kefal cupra kıydan avlanıcam gıdebılcegım bolge dıdım kusadası gıbı bana yakın yerler
hocam dediğim gibi hedef balık levrek kefal cupra kıyıdan avlanıcam artık at cek olur yemle olur bakıcaz artık gıdebılcegım bolge dıdım kusadası gıbı bana yakın yerler
At çek ile avlanacaksan Okuma salina 2.40-2.70 cm parçalı kamışı ve ryobi 4000 vi makine benim tercihim toplam tutar 145 tl civarında seni fazlasıyla memnun edecektir.
Bi ne için kullacağını söyleseydin dediğim gibi at çek içinse 10-40 gr atarlı işini görecektir.. av marketi bak bulursun