Makine ve Kamış için yardım lütfen

Konu, 'Kamışlar' kısmında molgun tarafından paylaşıldı.

1. molgun

molgun Mustafa OLGUN

En İyi Avı:
    Mırmır
    Saygıdeğer form üyeleri hepinize selamlar ve sevgiler.

Sizlerin derin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Yeni bir kamış ve makine almak istiyorum. Kıyı balıkçılığında kullanacağım ve işimi görebilecek 60 ile 80 TL arasında birşey arıyorum. Yardımlarınız için hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.

2. nedim gürler

nedim gürler Nedim Gürler

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    3-4 kg sazan
    Bu konu hakkında forumda çok başlık açıldı, incelersen cevap bulabilirsin.

3. molgun

molgun Mustafa OLGUN

En İyi Avı:
    Mırmır
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim Nedim Bey, fakat taktir edersiniz ki her geçen gün daha farklı ürünler piyasaya çıkıyor...forumu sürekli inceliyorum belki yeni katılan bir forum üyesinin daha farklı bir tavsiyesi olabilir. Eğer sizinde bir tavsiyeniz olursa mutlaka değerlendiririm. Konu ile yakından ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

4. merthan28

merthan28 MERT

Favori Kamış:
    lineaeffe
    Favori Makine:
    okuma pro
    En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    kamış olarak önerebileceğim LINEAEFFE BAIA GRANDE KAMIŞ 4.50 100-250g atar atarı bulunuyor uzak mesafe atışlarda iyi sonuç veriyor. 80 tl civarında bu kamışın fiyatı. makina olarak da OKUMA POWER LINER PL 865 MAKİNE yı önerebilirim. fiyatı 110 milyon civarındadır.7+1 rulmanlı, Aliminyum gövde, Aliminyum geniş surf makara, grafit yedek makara, 320/0,40mm 420/0,35mm 680gr ağırlık, önden ve arkadan kalama, debriyaj sistemi bulunmaktadır.

Umarım yazdığım bu bilgiler faydalı olur:)

5. fish founder

fish founder Özgür

forumda yapacağınız detaylı araştırmanın yanına piyasaya yeni çıkmış ürünleri de ekleyerek kendi içinizde yapacağınız ürün değerlendirmeleri sonucu,
    marka ve ürünleri belirterek yorum istemeniz sanırım işinizi çok daha kolaylaştıracak,

6. levrekçimetin

levrekçimetin metin oktay can

Favori Kamış:
    shimano blue romance
    Favori Makine:
    Daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    levrek- 7 kg kofana-4,800kğ
    arkadaşım öncelik rastgele.ben sana shimano catana yı tavsiye ederim sağlam ve uygun fiyatlı 90tl felan olması lazım kamış olarakta silver starın blazer diye bi kamış modeli var harikulade bi takım olur ikisi hem yemli avcılık hemde at çek avcılığında seni rahatlıkla idare eder bi incele daha iyi karar verirsin.bide tavsiyem alıcağın olta markası ne olursa olsun isteklerine cevap veriyomu onu incele.rastgele

metin oktay CAN
    MERSİN

7. molgun

molgun Mustafa OLGUN

En İyi Avı:
    Mırmır
    Teşekkür ederim tavsiyen için. Değerlendirirken mutlaka göz önünde bulunduracağım. Fiat konusunda biraz pahalı geldi ama ilgilendiğin için teşekkür ederim.

8. molgun

molgun Mustafa OLGUN

En İyi Avı:
    Mırmır
  9. molgun

molgun Mustafa OLGUN

En İyi Avı:
    Mırmır
  10. fiyakali

fiyakali cihan güdücü

Favori Kamış:
    lineaeffe s-flex 4.20 200gr
    Bu şekilde denizde kullanılmak üzere makina arayan arkadaşlara okuma markasının powerliner ve epixpro modelleri tavsiye ediliyor ama bu makineler tatlı suda sazan.yayın vb. beklemeli avlarda kullanılmak üzere üretilmiş çift kontralı makinelerdir.Bence deniz için uygun deildir bunların yerine Okuma bluehawk ,OKUMA SYNEX 660, Spro INCOGNITO 665 sörf olarak daha uygun ve daha hafif makinalardır. Kamış olarakta LINEAEFFE S-FLEX 4206 SURF KAMIŞ 15KG 4.20 tavsiye ederim kendim kullanıyorum çok memnunum.

11. molgun

molgun Mustafa OLGUN

En İyi Avı:
    Mırmır
    Tavsiyelerin için teşekkür ederim fiyakalı.