Merhaba, evimde 2.70 silstar fiber tek bilya makinalı , 390 shakespeare fiber 3 bilyalı makina 2 tanede 2.40 lık markasını bilmediğim model var.Bana hepsi babamdan kaldı 8-9 yıllık hepside canavar gibi ufak pas bile yok bir çokta sahte,iğneler norveç,çapariler adını bilmediğim bi çanta dolusu malzemem var bu işte amatörüm sadece gelincik,istavrit,zargana,kıraça ve iskorpit yakaladım.Şimdi sizden istediğim bu makinalarım kamışlarım dursun kenarda karbon kamış ve güzel bir makina düşünüyorum shakespeare güzel fakat ağır geliyor bana makinayla beraber kolum yoruluyor bir kaç saatte Karbon kamış tüy gibi gelicektir bana güzel önerebilceğiniz modeller nelerdir farklı balıklar için tekrar bi model almak istemiyorum alcağım model tatlı su kıyı ve tuzlu su kıyıdan iş görsün yeterli birde farklı balıklar tutmak istiyorum artık bana yardımcı olabilirmisiniz ?
http://www.spotbalik.com.tr/Super-O...Makine-ve-Dopdolu-Takim-Cantasi,PR-24993.html Bunu almaya karar verdim karbon kamış 8 bilyalı makina yanında bir sürüde hediye sizce yeterlimidir kıyıdan atıyorum sürekli