Makine ve örgü

Konu, 'Makineler' kısmında stunner41 tarafından paylaşıldı.

1. stunner41

stunner41 Ogün

Favori Kamış:
    Okuma V system 240 10-40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    Levrek,Lüfer
    Sa abilerim ustalarım suan elimde olan okuma Trio 40 s makineye Örgü(dyneema) sardırsam ilerde bi sorun cıkartır mı levrek ve lufer ıcın kıyıdan spin de kullanacagm.Yoksa sorun cıkartır,super maxim veya okumanın seabass-bluefish falan sardır hiç ugrasma mı dersiniz ? :)

2. Corydorass

Corydorass Hakan Benli

En İyi Avı:
    73 cm Turna, 61 cm deniz levreği
    Ogün bey Trio 40s örgü misinaya uyumlu problem çıkarmayan bir makinadır gönül rahatlığıyla sardırabilirsiniz.

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Trio örgüye uyumlu olmayan bir makinedir. Toplu kusma, burgu, kus gözü gibi problemlerin sahibi olabilirsiniz. Trioda mono ince misinede kalmak uygun olur. Mesela 0.25mm

4. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    3 ayrı markalarda 3 ayrı makara ip bitirdim Trio 40s ile:)

Huyunu öğrenene düzenli olarak karıştı, düğüm oldu vs. vs.

Bana kalırsa seabass sardır kafan rahat olsun:) Trio ipe uygun bir makine DEĞİLDİR!:)

5. stunner41

stunner41 Ogün

Favori Kamış:
    Okuma V system 240 10-40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    Levrek,Lüfer
    cok saolun bnm hedefim ip misina sardırıp daha ınce oldugundan daha uzaga atmktı ama uygun degılmıs.Suan sarılı olan K-9 Balzac 0.25mm 5-6kg cekeri var ama dügüm mukavemeti yok denecek kdar az sert bir misina ilerde kırılma da yapabılır o yuzden sea bass sardıracagm tesekkurler

6. Corydorass

Corydorass Hakan Benli

En İyi Avı:
    73 cm Turna, 61 cm deniz levreği
    Ben 1.5 yıldır örgü misina ile kullanıyorum trioyu . İlk 1-2 gün problem yaşadım onun dışında hiç bir sorun yaşamadım. bence örgü misinanın rahatlığından mahrum kalmayın derim. ama arkadaşlara da kulak vermek lazım tabii ki . iyi avlar dilerim