Sa abilerim ustalarım suan elimde olan okuma Trio 40 s makineye Örgü(dyneema) sardırsam ilerde bi sorun cıkartır mı levrek ve lufer ıcın kıyıdan spin de kullanacagm.Yoksa sorun cıkartır,super maxim veya okumanın seabass-bluefish falan sardır hiç ugrasma mı dersiniz ?
Ogün bey Trio 40s örgü misinaya uyumlu problem çıkarmayan bir makinadır gönül rahatlığıyla sardırabilirsiniz.
Trio örgüye uyumlu olmayan bir makinedir. Toplu kusma, burgu, kus gözü gibi problemlerin sahibi olabilirsiniz. Trioda mono ince misinede kalmak uygun olur. Mesela 0.25mm
3 ayrı markalarda 3 ayrı makara ip bitirdim Trio 40s ile Huyunu öğrenene düzenli olarak karıştı, düğüm oldu vs. vs. Bana kalırsa seabass sardır kafan rahat olsun Trio ipe uygun bir makine DEĞİLDİR!
cok saolun bnm hedefim ip misina sardırıp daha ınce oldugundan daha uzaga atmktı ama uygun degılmıs.Suan sarılı olan K-9 Balzac 0.25mm 5-6kg cekeri var ama dügüm mukavemeti yok denecek kdar az sert bir misina ilerde kırılma da yapabılır o yuzden sea bass sardıracagm tesekkurler
Ben 1.5 yıldır örgü misina ile kullanıyorum trioyu . İlk 1-2 gün problem yaşadım onun dışında hiç bir sorun yaşamadım. bence örgü misinanın rahatlığından mahrum kalmayın derim. ama arkadaşlara da kulak vermek lazım tabii ki . iyi avlar dilerim