Mitchell AVOCAST 7000 tipi makine alacağım da bunun özelliklerini sizden isteyebilir miyim , ya da kullanan varsa memnun mu değil mi diye sorabilir miyim? Makineyi isterseniz: http://www.rastgeleav.com/default.asp?git=9&urun=3773
Al, al . markası - adı yeter , ama kafası neden delik anlamadım , hafiflik olsun diyemi?? delikler dönüş esnasında ıslık çalarmı acaba ?? pardon Hoşgeldiniz.. bu arada..
Verdiğiniz linkteki özellikleri: ''5+1 bilyalı, 0.35mm/300m misina kapasiteli, 4.8:1 devrinde, 692 gr ağırlığında makina. ''
Mustafa bey hos geldiniz. Dun aynı saatlerde ali 353 rumuzuyla da aynı makina konusu acılmıstı. Sanırım berabersiniz. Bahsettiginiz makina olan Mitchell Fransız yapımı olan bir urundur. Belki cok kaliteli bir urundur bilemem ama, marka olarak bizlerin fazlaca kullanıp bilgi sahibi oldugumuz bir marka degil. Ulkemizde kaliteli markalar olan Shimano,Daıwa, Okuma agırlıkla kullanılır ve bilinir. Bahsettiginiz Urununun linkinde siz ne goruyorsanız, bizlerde onu goruruz. Sayet av stiliniz yemli olarak beklemeli bir av sekliyse uygundur. ama spin kullanım yonuyle biraz agır kalabilir. Boyle bir makina Fransa'dan bir yakınınız tarafından hediye olarak getirilecekse tamam; sayet buradan alacaksanız, Diger markalarıda inceleyip daha genis bir portfoyde degerlendirmeniz ve bizlere '' Bunlardan hangisi daha uygun olur '' diye sormanız uygun olacaktır. Esenlik dileklerimle.
Tevfik Abiye aynen katılıyorum. Ben, Okuma cedros 4.20 ile kullanıyorum bu makarayı memnunum. Makinanın kasa, kol ve makarasında kullanılan malzemeler çok iyi hepsi metal (paslanmaz çelik ve alimünyum) Makina çok tok duruyor. Çekişi de güzel, güven veriyor. Sezonda sazanda da kullanıcam. Esas performansını görücez. Bence 400 üstü bütçen varsa shimanodan şaşma ama mitchell avocast de 300e değer.