Makine yardım

Konu, 'Makineler' kısmında balıkçıusta tarafından paylaşıldı.

1. balıkçıusta

balıkçıusta Mustafa

2. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Al, al . markası - adı yeter , ama kafası neden delik anlamadım , hafiflik olsun diyemi?? delikler dönüş esnasında ıslık çalarmı acaba ??

pardon Hoşgeldiniz.. bu arada..

3. balıkçıusta

balıkçıusta Mustafa

Islık çalmaz bence. Özellikleri lazım bana bulabilirmisiniz?

4. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Verdiğiniz linkteki özellikleri:

''5+1 bilyalı, 0.35mm/300m misina kapasiteli, 4.8:1 devrinde, 692 gr ağırlığında makina. ''

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Mustafa bey hos geldiniz. Dun aynı saatlerde ali 353 rumuzuyla da aynı makina konusu acılmıstı. Sanırım berabersiniz.
    Bahsettiginiz makina olan Mitchell Fransız yapımı olan bir urundur. Belki cok kaliteli bir urundur bilemem ama, marka olarak bizlerin fazlaca kullanıp bilgi sahibi oldugumuz bir marka degil. Ulkemizde kaliteli markalar olan Shimano,Daıwa, Okuma agırlıkla kullanılır ve bilinir. Bahsettiginiz Urununun linkinde siz ne goruyorsanız, bizlerde onu goruruz. Sayet av stiliniz yemli olarak beklemeli bir av sekliyse uygundur. ama spin kullanım yonuyle biraz agır kalabilir. Boyle bir makina Fransa'dan bir yakınınız tarafından hediye olarak getirilecekse tamam; sayet buradan alacaksanız, Diger markalarıda inceleyip daha genis bir portfoyde degerlendirmeniz ve bizlere '' Bunlardan hangisi daha uygun olur '' diye sormanız uygun olacaktır.
    Esenlik dileklerimle.

6. arslantunc

arslantunc Tunç Arslan

Favori Kamış:
    Mad D-Fender 3.60
    Favori Makine:
    Shimano Big Baitrunner
    Tevfik Abiye aynen katılıyorum. Ben, Okuma cedros 4.20 ile kullanıyorum bu makarayı memnunum. Makinanın kasa, kol ve makarasında kullanılan malzemeler çok iyi hepsi metal (paslanmaz çelik ve alimünyum) Makina çok tok duruyor. Çekişi de güzel, güven veriyor. Sezonda sazanda da kullanıcam. Esas performansını görücez.
    Bence 400 üstü bütçen varsa shimanodan şaşma ama mitchell avocast de 300e değer.