çevirme kolunun ordaki kapağı açtım.içinde yay falan var.ama nası takacağımı bilmiyorum.yardımcı olabilirmisiniz.
Resmini çekip koyabilirmisin ona göre bakayım yardımcı olabilcekmiyim. Temizler ve yağlarken makinamı hertarafını söküp topladığım için büyük ihtimal yardımcı olabilirim...
evet düşündüğüm yer zorda takılıyor ben ilk yaptığımda nerdeyse 45 dk uğraşmıştım. makinanın yanında duran plastik bir parça vatya misinanın geçtiği onun içinde yaya gircek ufak bir çıkıntı olacak onu suan yayın olduğu gibyken yaya sok ve konumunu getirip üstünü kapa düzelecektir....
Bence makinayı aldığın yere götür ve orada yapsınlar daha fazla uğraşma. Birden fazla imalat fazlası ile karşılaşabilirsin.
Demir cubuk (L) şeklinde bir ucu kısa doksan derece dik çıkıntılı olur. O uç size bakıcak şekilde durmalı ve yayı alttan uzun uca geçirilirek içinde olmalı. Daha sonra dediğim gibi misinayı toplayan kolu vidalamandan önce demir cubuğun o çıkıntısının gireciği bir gedik vardır bir birine denk getirerek takmalısınız bu esnada yay gerilecek ve fırlama ihitmaline karşı bir parmağınızla yayı bastırıp fırlamasını engelleye bilirsiniz daha sonra misina toplama kolunu vidalarsınız ve o açtığınız üst kapağı vidalayıp problemi atlatmış olursunuz. Eğer bu saydıklarımı yapmakta güçlük çekerseniz çok fazla uğraşıp malzemeyi kaybetmeden yada vidalarken aşırı sıkıp yalama yapmamak için makinayı aldığınız yere götürün orası halletsin