Mrblar ben aranıza yeni geldim.Sizlerden Bir Sorum Olacaktır.Benim Makinemin İpi Sarma Yeri Yani Kolu Kırılmıştır.Sizce Satılırmı Kol Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum.
hoş geldin. malzeme satan dükkanlarda normalde oluyor. istanbulda olsaydın rahatlıkla tedarik ederdin. bulunduğun ildeki arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah. syg,
Aldığın yere götürürsen, o makinayı size satan arkadaş, makinaları kimden aldığını bilir ve telefonla gerekli siparişi verir.
markası modeli varsa rahatlıkla bulabilirsin yok eger yoksa resmini çek foruma koy bakalım bir yok dersende fazla ugraşmamanı tavsiye ederim yenisini al en azından ekonomiye katkıda bulunursun kardeşim ) rasgele
25-30 liraya kamış + makina kombinasyonu satılıyor. Satıcı birde hediye olarak misina sarıyor, 3-5 fırdöndü, klips, iğne ve kurşun veriyor. İyide pazarlık yapabilirseniz, ( Benim gibi ) inanın bu takımı 20 liraya alırsınız. Sonuç, tam teşekküllü bir takım olta setine sahipsiniz. İcraat derseniz, ?????????????? Benim burada özellikle vurgulamaya çalıştığım tek şey bu. Hedeflediğiniz bir ürünü '' Almış olmak için değilde, almak için almalı.'' Belki birazcık pahalı gibi ama, uzun vadede, inanın çok daha ucuza geldiğini göreceksiniz. Dert ve hurda sahibi olmayacaksınız. Nacizane görüşümü, bu vesile paylaşmak istedim.
Aynı fikirdeyim. Benim malım da çok kıymetlidir ama inan ki bulmak için uğraştığına deymez. Al yeni bir tane.
tevfik amca sen 20 tl ye hepsini alabiliyosan bana bi takım yolla burada 20 tl ye kamışı vermiyorlar.(bahsettiğim piyasada bulunabilecek en vasat kamış)
eğer antalyaya gelirsen bulabilirsin. ben 1,5 ay önce remixon maverick 40-90 atarlı 3metre kamışı 12 lira, albastar alb50 makinayı 17 lira + misinası hediye şeklinde toplam 29tl ye almıştım.dahası birde indirim yaptırmıştım. hedeflediğim kullanım süresi 1 aydı zaten. çatır çatır kullandım, hala taş gibide duruyor. ne kadar köfte o kadar ekmek bozulursa..? çöpe atacağım.
Anıl kardeşim benim, İşkembeden atmasını hayatta sevmem. Yazdıklarım ve soylediklerim noktasına kadar gerçek olan şeylerdir. Tabii ki sizin oralar TURİSTİK olunca, turistik yerlerde ki icraatlarımız, hepimiz tarafından bilinir. 3 liralık bir ürünü 30 liraya çakarız gider. Neymiş efendim, '' Buralar turistik yer, 6 ay çalışır 6 ay yatarız. Ancak kurtarıyor.'' Siz kaç takım istediğinizi ve adresinizi bildirin yeter.
tevfik amca adamlar 2 tl lik misinayı bile vermiyor.makine almıştım adam üzerinde sarılı olan misinanın parasını da istedi.kuruşu kuruşuna parasını istiyorlar.burada doğru düzgün avmarket felan da yok. ben 20 tl ye kamışı zor aldım dandik bişey oda.
aldıgın yere git bazı satıcılar tamirat yapar ve çogunda eski makinelerin parçaları bulunur.. belki onlardan birirnin kolu uyar..