YER : Mordoğan-Balıklıova Civarında Bir Koy HAVA : Rüzgarsız,Güneşli TAKIM : Klasik 2 iğneli 50 gr kurşunlu Mustad 496/2 no İğne 35 mm orygate misina YEM : Sülünez-Boru Kurdu SONUÇ : Çupra-Mırmır HİKAYE : Pazar günkü av planımız iptal olunca,cumartesi öğleden sonra şöyle bir hevesimizi alalım diye koyulduk yola.Maksat hem balık hem de piknik.Kafamıza uygun biyer bulduğumuzda saat 17:00 civarıydı tabi ben hemen takımları suya yolladım.Yaklışık 4 saatlik av sonunda içinde bugune kadar yakaldığım en büyük mırmır da dahil fotoğraflardaki balıkları yakaladım. Fakat bu arada oltama gelen ve saldığım diğer balıklardan yakaldığım kareleri de paylaşmak istedim.Yazılı Haniler bırakmadı hiç bizi...Bu arada çiftlik çupraları ile gerçek deniz çuprası arasındaki fark hemen belli diyor kendini.Çiftlikten kaçan balıklar hem daha koyu renkli hem de çekerken çok fazla direnemiyorlar.Neyse,işte balıklar... Önce Sevimli Ufaklıklar (bunu bırakamadık,öldü ne yazık ki hemen ) Bunlar da Assolistler...
Ya ben konu başlığını ole öznileme yapayım derken kk diye yazıvermiştrim ama sonradan düzeltmeyi unuttum ve değiştiremiyoprum...Kusura bakmayın..Serdar abiyi de epey titrettım ama oralı olmadı galıba bebeklerden..
Ufuk ellerine sağlık güzel balıkları yakalamışsın... buraları temizledin gittin oralarıda bitirmeye niyetlisin galiba...
Tebrik ediyorum kardeşim.. Biz de seni sınavlara hazırlanıyor sanıyorduk.. Megerse sen çaktırmadan balık peşinde koşuyormuşsun. Sanıyorum avlagını ogrenmeyelim diye bize birsey soylemedin..