Merhaba Yarenler, Birkaç akşam önce, lüfere ve kalkana olta atıp sabahladığımız gece yi sizlerle paylaşmaya çalışmıştım.Engin arkadaşımızın " Sinan Abi bu akşam da mavruşgil e sabahlayalım " teklifi üzerine hazırlıklarımızı yaptık.Gaffur Ağabeyimiz gündüzden gidip tekneyle palamuta çapari atmış,yiyecek balığımızı tutmuş nasıl olsa.Necati Abi,Engin ve ben son hazırlıkları da yapıp yola koyulduk mavruşgil heyecanı ve canlı boru kurtlarımız ile birlikte.Fakat gündüz çarşaf olan deniz, biz gidince karayel ile hoşgeldiniz yaptı bize.Tabi biz her zamanki gibi "yatar bu denizzzz" dedik.Karedeniz de bize pışşıııııkkkk dedi.Sabaha kadar karayel,yıldız,poyraz vur Alllah vur!!!Lafı fazla uzatmayayım,yinede bir kaç lüfer,iki mavruşgil aldık. Gaffur Abi ve Nejdet Abinin tuttuğu balıklar olmasa aç kalıyormuşuz.Selamlar,saygılar,hepinize rasgele. Bu balıklar bu yılın üçüncü nesil çingeneleri Her şey bir yana kara demlik köz çayı bir yana Mavruşgil için kullandığımız boru kurdu Kızılırmak`ın Karadenizle buluştuğu nokta saat:06.17 Bu güzel gecenin sabahında güzel bir kaç manzara eklemek istedim ırmak ağzından.Herkese selamlar,saygılar,rasgele.
Üstadım tebrikler siz bu balık avı işinde aşmışsınız. Resimler muhabetin güzelliğini anlatmaya yetiyor bereketli olsun.... Oradaki ortamda olup kara çaydanlıktan çay içmek varyaaaaaaaaa offfff diyorum .. İST selamlar.
çok güzel aabi. muhabbet güzel. balıklar güzel. hele o soğukta o karademlik çayı yokmu. antibiyotik gibi mübaarek.. tebrik ederim. işin özüne varmışsınız da, çoktaan geçmişsiniz bile.
mükemmel bir muhabbet ortamı daha süpersiniz Yanlız bulunduğunuz yer levrek kaynıyo... (Eray abiden biliyoruz) Madem sabaha kadar oralardasınız... Tamda rüzgarlı hava deniz köpüklü hava kapalı yağdı yağacak niçin kıyıdan at-çek le levrek denemiyosunuz? Oranın levrekleride levrek yani... Valla benim içim kaynadı o ortamı görünce İzmirde o ortamı bulmak zor.... Eray abinin raporlarda 7 kiloluk bile var...
Şafak Kardeşim, güzel yorumların için teşekkür ederim.Levrek için sabah güneş doğmadan at çek e başladık zaten.Necati Abi,Engin ve ben,ırmak ağzında atıp çekmediğimiz yer kalmadı,kaşık,rapala,hepsini denedik.Bazen olmayınca olmuyor işte,birimize bile vurmadı.Ama peşindeyim yani o dev levreklerin,inşallah önümüz hafta sizinle de paylaşmak dileğiyle selamlar,saygılar,rasgele.
İnşallah abi raporları bekliyoruz.. Eray abi uzun zamandır bizi mahrum bıraktı trofe levreklerden sizinkileri görelim en azından
Seni ve ekipteki tüm arkadaşları kutlarım Sinan. Güzel bir av gecesi yaşamışsınız. Allah muhabbetinizi bozmasın.
selam arkadaşlar öncelikle tebrik ederim maksat balık tutmak değil önemli olan ortamdır diye düşünüyorum bu ortamı yaşamak bile çok güzeldir balık tutmuş kadar zevk verir. birde arkadaşar antalya bölgesinde canlı boru kurdu nerde bulabilirim bir bilgisi olan varsa rica adres vermenizi rica ederim.antalya dan sevgiler.