Maksat Muhabbetse!!!

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında HÜRGENERAL tarafından paylaşıldı.

1. HÜRGENERAL

HÜRGENERAL SİNAN

Merhaba Yarenler,

Deniz bu işte!Bazen güldürür,bazen süründürür.Maksat muhabbet olsun deriz ya hani bazen,ama muhabbet arası bir kaç balık da alırsak değmesin kimse keyfimize o zaman.Yaklaşık 15-20 gündür Karadenizin hırçın dalgalarına karşı olta sallıyoruz.Her gün olmasa da haftanın bir kaç günü gecesi sabahlıyoruz Kızılırmak` ın denize döküldüğü yerde.Kimi zaman güldürüyor bizi sarıkanatıyla, lüferiyle, kalkanıyla, kimi zamanda karayel ile birlikte vurduğu dalgalar kıyıya bile yanaştırmıyor bizi.Her gidişimizi ayrı bir hikaye olurdu hepsini paylaşmaya kalksak,onun için bir kaçını siz yarenlerle paylaşmak istedim.Tüm arkadaşlarım adına sevgiler,saygılar,rasgele.

İbrahim arkadaşımızın aracının ön kaputunu soframız olarak kullandık

Selamlar,saygılar,RASTGELE.

Son düzenleme: 6 Kasım 2008
  2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Dostlar
    Benim için inanılmaz keyifli görüntüler bunlar.

Erdal bu güzel görüntüleri bir yerden hatırlıyorum sanki ;)
    Not : Dostum Erdal ile böyle bir kampta Biz bandırma'da yapmıştık.
    onu hatırlatıyorum

3. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    çok keyifli tebrikler:)

4. ACARALPER

ACARALPER ALPER ACAR

Favori Kamış:
    KASNAK OLTA
    En İyi Avı:
    500 gr ÇİPURA
    Vallahi ne diyeyim. Emeğinize, dostluğunuza vede muhabbetinize sağlık. Dostluğunuz daim olsun. Rasgele arkadaşlar.

5. ıceman

ıceman orhan

En İyi Avı:
    kefal,zargana,lüfer,mırmır
    Olay budur abi ;););)

6. hasanaki_09

hasanaki_09 HASAN ALİ

Favori Kamış:
    balık el oltası ile tutulur
    sinan abi ne güzel ortam o öyle, allah muhabbetinizi bozmasın inşallah. Keyifliavlar dilerim..:)

7. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Sırf bu muhabbeti sevdiğim için mırmırcı oldum çıktım.Kamp olayı işin en mükemmel tarafı.Balık falan önemli değil.O ortam insanın bütün stresini alıyor.

8. HÜRGENERAL

HÜRGENERAL SİNAN

Merhaba Yarenler,

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Dediğimiz gibi maksat muhabbet,kahve de balık da bahane oluyor bazen.Bu gönderdiğim kareler deki muhabbeti bolca yaşayan biri olarak kendimi şanslı hissediyorum.O gece tam on kişiydi arkadaş gurubumuz,sabaha kadar gırgır şamata,eski av anılarını anlatmakla geçti zamanımız.Hepinize Selamlar,saygılar,RASGELE.

9. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    hani sazanlı alalı raporlarıda bekliyoruz :D:DD:D

10. ibetay

ibetay İBrahim EThem AYaz

Favori Kamış:
    alba leader3234 kamış beta 60 makina
    En İyi Avı:
    500gr kefal 4 kilo istavrit
    allah bozmasın muhabbetinizi.süper bir ortam.yapmadığımız bişey değil ama genede kıskandım ortamınızı.hepinize rastgele...

11. safaklarda

safaklarda Şafak

Favori Kamış:
    çeşitli kamış ve makineler
    En İyi Avı:
    37 cm levrek
    işte budur ya:D

dostlar, muhabbet, av, dram, ihtiras, aşk :D:D:D hepsi karamelek te:D

işin şakası mükemmel bir ortam;) balıkta olunca tuzu biberi mayası oluyor...

Allah bu dostluğunuzu daim etsin...

iki sağlam arkadaşlık vardır... Biri asker diğeri av arkadaşlığı;)

Son düzenleme: 6 Kasım 2008
  12. HÜRGENERAL

HÜRGENERAL SİNAN

Elbette bu işe gönül veren her arkadaşım bu muhabbetleri yaşamış ve yaşamaktadır.Her muhabbetde daha da artar şevkimiz,doğaya olan hayranlığımız.Yorum yazan tüm arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun.

13. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    tebrikler

aabi, doktürmüşsünüz gene maşallah. Allah herkese böyle avlar nasib etsin. Şahsen denizde balık tutmayı pek sevmesemde, bu görüntüler iştahını kabartıyor insanın. Al oltayı in sahile diyor kör şeytan şimdi. Ama dediğim gibi, denizde pek avlanmıyorum. Bir ara 6-7 sene önce kefale çok giderdik, artık gitmiyoruz. sdece yaz akşamları istavrite gidiyoruz sıklıkla. denizde avlanan kafa dengi bir arkadaş ta yok ki bize deniz avını sevdirsin.

14. HÜRGENERAL

HÜRGENERAL SİNAN

Sevgili Ahmet Kardeşim,

Teşekkür ederim öncelikle.Deniz balıkçılığını sevmediğini söylemişsin.Evet,tatlı su balıkçılığı yapmaya alışkın biri denizden ilk önce pek tat almayabilir.Bende öyleydim çünkü,kendimden biliyorum.Fakat deniz balıkçılığı çok daha renkli inan bana.Alternatifin çok her şeyden önce.Alışırsan,tatlı suya ara verirsin inan bana.Selamlar,saygılar,rasgele.

15. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    aabi. aksine, ben balıkçılığa ilk adımımı denizde attım. yakaladığım ilk balıklar istavritti. aslında bir bakıma haklısın, deniz avı daha çok alternatife sahip. ama ne yalan sööliyim, kiloluk deniz kefalleride çektik zamanında ama, şu sazanın verdiği zevki de hiçbişeyden almadım. birde aabi, sanırım benim hoşlandığım yaşam tarzını sazan avında buldum. dağın başında, herkesten, herşeyden uzak, gece çadırda, semaver dışarda. dünyada olup bitenden haberin yok. bir kaç da sazan çektimmi tamam. medeniyet neme lazım. ne varsa doğanın kucağında... ilginden dolayı teşekkür ederim aabi. inşallah yüzyüze tanışma şansı buluruz.

16. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Arkadaş bulman için önce araman lazım.Bu sitede üye olan enaz 15 samsunlu balıkcılar hep arkadaşız,zaman zaman tatlısuya zaman zaman düzgün bir yerde deniz kenarında hem muhabbet hemde avlanmak için bir araya geliyoruz.Arkadaşlarımın çoğunu internetten tan ıdım ve hayatımdan çok memnunum.Halada yeni arkadaşlar,yeni dostlar edinmek için çaba harcıyorum.Sende istersen arkadaş çevreni büyütebilirsin.

17. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Bu arada resimlerin ve anlatımın çok güzel,hepinizi tebrik ederim.

18. HÜRGENERAL

HÜRGENERAL SİNAN

Seni çok iyi anlıyorum Ahmet Kardeşim.Sazanın yeri apayrıdır bende de her zaman da böyle olacaktır.Yani zor olan her zaman sevilir zaten.Biz 120 km lik yolu tam 3 saatte gidiyoruz ve sarp tepelerden 100-300 metre o kadar yükle suyun kenarına iniyoruz,defalarca hayati tehlike atlattığımız halde,ne için?Tabiki o suyun içindeki,bize dakikalarca ter döktüren,gitti,koparttı diye yüreğimizi ağzımıza getiren harika sazanlar için.Sevgiler,saygılar,rasgele.

19. HÜRGENERAL

HÜRGENERAL SİNAN

Sevgili Gürol Abi,

Arkadaş konusunda yazdığın her kelimeye katılmamak mümkün değil.Arkadaşlıklar,dostluklar elbette paylaştıkça büyürler gelişirler.Bu arada size Samsunun kıyılarını sormak istiyorum.Durum nedir?Lüfer,kalkan,mavruşgil denilen derya sultanları oralara uğruyormu ara sıra?Bu yıl bir şey anlayamadık bu balıklardan biz.Gerçi anlayamadığımızın sebebi de belli;kıyıdan bir kaç yüzmetre açıkta tirol çekiyorlar yasak olduğu halde.Her ne kadar Sahil Güvenlik Komutanlığı `nı arasakda ne gelen var ne giden.Selamlar,saygılar,rasgele.

20. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    valla harikasınız sinan, darısı başımıza