Selamlar herkese. Bayram dolayısıyla ailecek memlekete gideceğiz. 10 sene sonra gideceğim memleketimde nerede nasıl balık tutulur bilmemekteyim malesef. Bilen birileri var ise tecrübelerinden faydalanmak isterim. Çok teşekkürler şimdiden. Rastgele..
Tabiki baraj göülünde tutacaksınız. Benim bildiğim Kale tarafı iyi balık yapar. Bende malatyalı olduğum için ordan biraz biliyorum. Tanıdık balıkçı abiler hep otrafta zira.
malatyada eskisi gibi balık kalmadı karakaya sultansuyu barajlarındada tutacağın balık büyük ihitimal limit altı olacaktır. yinede umudunu kırmak istemem 1-2 zil sesi duyabilirsin. battalgazide şansıını dene raporunu bekliyorum rastgele
İlker kardeş burda bir çok yer var bende malatyadayım bu ara balık avı yapacaz istersen sende katılabilirisin sana msn vereyim görüşelim BUMBUM44 hot
Arkadaşlar malatyada birlik olalım bi av yapalım tanışalım en azından balık bahane dostlu şahane olur
ne kadar sıcak konusmalar ımrendım vallahı ıstanbulda bırbırını tanımayan ınsanlarda keske bu kadar yakın olsalar ıyı dostluklar dılegımle herkese rastgele.