Malatyada nerde balik tutulur

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında ata80 tarafından paylaşıldı.

1. ata80

ata80 Murat

Arkadaslar ben Almanyadan Türkiyeye döndüm ve su an malatyada yasiyorum ve acayip balik tutmayi severim ama belirttigim gibi bu bölgede avlanma bölgeleri nerde oldugunu bilmedigim icin elim kolum bagli .
    Malatyada baraj var ama tam olarak hangi bölgelerde balik tutulur bilmiyorum ve hangi yöntemler basarili bir cok yere gittim ama her yer aglarlan dolu üzüldüm dogrusu ve bunlara karsiyim . beni bilgilendirirseniz sevinirim

2. BANKACI44

BANKACI44 MUSTAFA

En İyi Avı:
    SAZAN 7 Kg
    Murat kardeş hoşgeldin bende malatyadayım burda avlanacagın çok yer var ama ne tür balık avlamak istiyosun onu yazmamışsın burda av yaptığımız birkaç arkadaş var istersen sende aramıza katılabilirsin görüşmek üzere sana mail adresimi yazayım BUMBUM44@hotmail.

3. ata80

ata80 Murat

Tesekürler Mustafa abi
    seni msn ekledim

4. mby.yigit

mby.yigit mustafa

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    remixon
    En İyi Avı:
    levrek 1kg
    malatyada alabalık avlamak için uygun bir yer varmı, yada keban da?

5. BANKACI44

BANKACI44 MUSTAFA

En İyi Avı:
    SAZAN 7 Kg
    kebanda var ama tam mıntıka bilmiyorum kimse yer söylemiyo

6. mby.yigit

mby.yigit mustafa

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    remixon
    En İyi Avı:
    levrek 1kg
    bu aralar alabalık avına takılmış durumdayım, kebanda varsa şansımızı herhangi bir yerinde denemekten başka şansımız yok o zaman:confused:

7. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Acemi birliğim malatya ama askerlik yapmakdan vakit kalmadı balık tutmaya :)

8. volcano78

volcano78

Favori Kamış:
    olta
    benim bildiğim tohma çayında var.

9. ragga44

ragga44 hüseyin

En İyi Avı:
    36kg sazan 5 kğ alabalık 20 kğ kursun caner balıgı
    slm

alabalık tam anlamıyla keban dan şaşmayacaksın randıman alırsın .morhamam taraflarıda elverişlidir azda olsa ve mor hamam tarafında kursun ve kırmızı sabut da mevcut tur .kum ocagı tarafları. . .sazan balıkları genelde her yerden alırsın :)

10. enci44

enci44 cihangir

slm arkadaşlar sazan için en güzel yerlerden biri kale ilçesi civarı çünkü ağ atan tekneler çok az en son 13 kğ sazan çektik orada ama solucan şart:) alabalıga gelince keban köprü civarında genellikle güzel balık çıkıyo ama sabah erken gitmek lazım 3 gibi çünkü öglene doğru kapaklar açılıyo ve su çogalıyo anlamı kalmıyo çat barajında ise hem sazan hem alabalık var tünelin giriş kısmında malatyada yer çok ama kimse paylaşmak istemiyo nedense o zaman bizde kendimiz keşfeder öğrenir paylaşırız herkese rastgele:)

11. SAZANCI44

SAZANCI44 FUAT GÜRKAN

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 4,30 MT ve SHIMANO TECHNIUM DF CX SPINNING 300 MSTECDFCX30HH OLTA KAMIŞI
    Favori Makine:
    DAİWA SALTIGA Z 6000 ve SHIMANO STELLA SALT WATER 18000SW 14XSA-RB+1RB
    En İyi Avı:
    AYNALI SAZAN 7 kg - ALABALIK 4 kg
    sazan için kale,sinan,morhamam,ambarcık alabalık içinde kebandan şaşma derim....

12. balıkçı44

balıkçı44 erkan

En İyi Avı:
    sazan 8 kg alabalık 3.50 kg
    arkadaşlar bende her haftasonu balıga giden bi amatörüm malatyada güzel balık alınacak yerleri birbirimizle paylaşalım eger uygunsa beraber gidelim ne güzel olur..

13. amatör44

amatör44 mesut

vay be konu baya eskimiş..aslında malatya ya lazım olan tur düzenleyecek olan bi firma. kebana tur düzenlense eminim gelen sayısı baya fazla olur..düşünsenize kebanda teknede av yapıyosunuz. bi çok alabalık severde eminim bu düşünceme katılır..

14. MuZiP_06

MuZiP_06 hürkan

Favori Kamış:
    değişken enson hangisi balık tutmuş ise...O
    Favori Makine:
    remixon 4 rulman hercul
    En İyi Avı:
    4,5 kg aynalı sazan
    *** HEMŞERİLERİM,BENDE MALATYALIYIM DOSTLARIM,BİZİM ORANIN CANA YAKINLIĞI HEMEN SAYFAYI OKUMAYA BAŞLAR BAŞLAMAZ BELLİ OLUYOR.BEN MALESEF ANKARA DA İKAMET EDİYORUM ORALARA COK SIK GELEMİYORUM.AMA GELDİĞİMDE DE BAYILIYORUM BİL HASSA AVLAKLARINA.DOSTLARIM BİRBİRİNİZE YARDIMCI OLMAK GÜZEL AVLAKLARI PAYLAŞMAK İSTİYORSUNUZ FAKAT BUNU KİŞİLERİ TANIDIKTAN SONRA VE ÖZEL MESAJ YOLUYLA YAPIN.ŞİMDİ BÖYLE ACIK ACIK YAZINCA HERKES GÖRÜYOR VE MALUM BU FORUMLARDA KÖTÜ NİYETLİ BİRCOK İNSAN DOLANIYOR.BURDAN YERLERİ ÖĞRENİP GİDİP GÖLÜ ET İÇİN TALAN EDİYORLAR,ŞU AN ANKARADA GİDİLECEK 100 KM YE KADAR BİRTANE BİLE YER YOK.SİZDE BU HALE DUSMEK İSTEMİYORSANIZ AVLAKLARINIZI KORUYUN KIYMETİNİ BİLİN.
    HADİ KALIN SAĞLICAKLA..

15. carsireis

carsireis Alper

Arkadaslar bende Malatyadan alabalik avi yapan abiler varsa size katilip ava gitmek istiyorum cunku tek gitme imkanim yok yardimci olursaniz sevinirim.