Siteyi uzun zamandır inceliyorum. Gerçektende balık avı konusunda türünün en güzeli Bunca üstat ile aynı forumda paylaşımda bulunmak ve bilgi almak benim için büyük bir zevk olacak. Yaklaşık 17 sene rize'de kalıp deniz balıkçılığında kendimi geliştirdikten sonra memlekete dönüp tatlı su balıklıçılığına dönmek zorunda kaldım. Tatlısuda amatörden çok acemi durumundayım. Sizlerin yardımına ihtiyacım olacak. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Saygılar...
Hos gelmissin hemserim. Bu sitede gercekten bilgili,donanımlı ve de en onemlisi seviyeli arkadaslar var. Size bilgi vereceklerdir. Ben tatlı suyu sevmedigim icin birsey yazmayacagım; ama sunu derim. Malzemeni ve ekipmanını bir defa al, en iyisini al. sansın bol olsun. İsot Tevfik.
Hakan hoşgeldin bereketli avların olsun aradığın soruların cevaplarını site içerisinde bulabilirsin soru sormaktan çekinme bilgisi olanlar yardımcı olurlar rastgele
Hepinize çok teşekkür ederim. Tevfik bey şahsen bende tatlı su balıkları ile pek arası olan biri değilim ama balık tutmayı seviyorum ve ne yazıkki başka şansım yok. Dediğiniz gibi düşünüyorum bende kaliteli bir takım temin edeceğim ama halen bir çok çelişkim var. Özellikle sazan, yayın tarzı balıklarla uğraşacağım. Forumu incelemeye devam ediyorum. Şimdiye kadar tamamen acemi işi takıldığım için hangi makina, hangi kamış diye karar veremedim. Öncelikle makina ve kamışlardaki atar, sarım, kafa, surf, teleskopik gibi terimleri tam anlamıyla anlamam lazım Ondan sonrada uygun malzemeyi temin edeceğim inşallah.
Hemşerim hoşgeldin iyi avlar dilerim malzeme işine gelince malatyada kaliteli bişeler bulman imkansız ben sipariş üztüne istanbuldan getirttim havale çıkardınmı ertesi gün elinde
Hakan kardesim, makinada ''SHIMANO BAITRUNNER ST 10000 RA'' veya ST 6000 RA 0.40'lık misinada 250 m.sararsın kafaya. 2. Bir makina arasan orta boy '' SHIMANO EXAGE 4000 RCDH '' ( 2011 model. Turk sitelerinde henuz gozukmuyor.4000 RC modelinin aynısı tek farkı kolu cift tutamaklı. Cift tutamaklı kolu cevirmek daha zevklı ve estetik.) Kamıs dersen teleskopik al derim. bir tane SHIMANO ALIVIO AX 10000 - 300 cm.boy. Beklemeli dip veya samandıralı icin. Bir ikinci kamıs dersen 2.10 veya 2.40 SHİMANO CATANA TELESPIN ; seni yarıyolda bırakmaz. ıyı yag ve benzin kullanırsan.( Pardon yanlıs oldu iyi misina ve celik igne kullanırsan diyecektim.) www.balıkavmarketi.com.yetkili satıcı. Buhafta yeni urunleri geliyor. takip edebilirsin. Kısmetin bol olsun. Tevfik.
Tevfik abi önerdiğin makina ve kamışları inceledim ama şimdilik bu kadar bütçe ayırmak istemiyorum. Sonuçta daha balık tutabilecek miyim onu dahi bilmiyorum. Ben ilk önce orta halli 100 tl 'lik bir bütçe ile bir takım kurup, işi kaptığım zaman sağlam bir takım kurmayı düşünüyorum. İşe doruktan başlamak biraz riskli bir durum Shimano değil de DAM Okuma tarzı biraz daha ucuz ürünler konusunda tavsiye varsa eğer daha çok memnun olurum. İlgin içinde teşekkürler.
Teşekkür ederim Mustafa bey. O konuda çok doğru söylüyorsunuz. Bırakın kaliteli birşeyi doğru dürüst cevap alacağınız bir satıcımız bile yok. Malatya'da balık malzemesi denilince ilk akla Büyük Baharatçı geliyor oda beni tatmin etmedi
100 tl malatyada alab ilecegin en iyi takım büyük bahbaratçıda oda alba ürünleri ama size şimdilk yeter sanırım
merhaba tevfik bey shimano tek türkiye distribütörü okaynus marine ve online web sitesi www.balikavmarketi.com dur.
Mehmet kardesim merhaba. Hangi yazımdan oturu boyle bir bilgi verme geregi duydunuz, anlamadım. Acıklarsanız, nerede istemeden hata yapmıs oldugumu gorurum. Arzu ederseniz, Okyanus marinenin calısanlarının isimlerini ve telefonlarını buradan yada ozelden aktarabilirim size. Onceden verilmis olan linkler acılmayabilir. Gecen ay, yeni site altyapı duzenlemesine girdiler. Su an daha tam anlamıyla da bitmis degildir. Su an bile bu forumda ki reklam boardı aktif degildir. İyi dileklerimle.
Merhaba iki tane web sitesi var sizin bahsetmiş olduğunuz shimano balıkavmarketi.com değil balikavmarketi.com da bu iki firma birbirinden farklıdır. benim kötü bir niyetim yok bilmenizi isterim sadece düzeltme içindir.