Arkadaslar oncelikle hepiniz icin merhabalar.Ismim Emrah.6 yasimdan beri balik tutarim,ve gercekten bu hobinin hastasiyim Cok uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum.Sitedeki herseyden haberdarim.Hersey cok guzel.Arkadasliklar, organizasyonlar,hersey,hersey... Henuz yeni uye oldum.Cunku son birkac aydir cok mesguldum ve bu mesgul gunlerin bitmesini istedim.Bitsinki raporlar,resimler,vs...gondereyim,sizlerle paylasayim istedim.Yani kuru kuruya uye olmak istemedim.Ve iste bekledigim gun bugundu.Nihayet araniza katildim.Sizlerle cok seyler paylasmak istiyorum.Ben araniza Malezyadan katildim.Neredeyse 1 senedir Malezyada yasiyorum.Burada kendime ait mutevazi bir dukkanim var ve onunla ugrasiyorum.Kesinlikle her firsatda baliga gidiyorum.Daha once Istanbulda yasiyordum.Genellikle bogaza,Galata koprusune,Balat tarafina baliga gidiyordum Turkiyede iken.Ve hep alisilageldik baliklar avliyordum.Burada ise durum farkli kimi zaman zehirli baliklar,kimi zaman vahsi baliklar,vs...avlama imkanim oluyor buradaki yerli arkadaslarim ile.Bunlari yakalamak gercekden cok zevkli ama Guzel memleketimin istavrit avinin bile yerini tutmuyor.Anlayacaginiz memleketdeki avlarin tadi birbaska!Neyse fazla uzatmak istemiyorum.Bu gunden sonra beraberiz.Insallah sizlere guzel paylasimlar sunacagim.Simdilik kendinize iyi bakin...RASTGELE...
aramıza hoşgeldin emrah malezya av raporlarınıda senden alırız artık tekrar hoşgeldin keyifli ve hoş paylaşımlar dilerim
Hoşgeldin Emrah, Artık Malezya av raporları bölümü de açabiliriz Rapordan önce yöredeki balıkların bir tanımını yaparsan çok makbule geçer.
Usta burada levregin babalari var ama ilerki zamanlarda deneyecegim onu.Oncelik verdigim birkac balik cesidi var.Once onlari halledeyim ve resimleyeyim sonra onada gelecek sira
Tabii ki sizlere tanitirim buranin baliklarini.Hemde seve seve. Fakat o konuyu nereye acacagimi belirtirseniz sevinirim.Pat diyede yanlis yerlere acmak istemem. Mesela "Kiyidan balik avi" bolumune acsam uygunmudur acaba?
Ha bu arada unutmadan belirtmeliyimki ; burada saat Turkiyeye gore 5 saat ilerde.Bazen 6 saat fark oluyor. + Maalesef interneti sadece aksamlari eve gelince kullanabiliyorum.Dukkanimda malesef internet yok ama kisa zamanda sirf bu siteye devamli girmek ve hep online olmak icin bir tane broadband almak istiyorum.Bundan dolayi buranin saatine gore aksam 8 den sonra girecegim bir sure.Daha sonra int alinca devamli....
Tamam.Bir ara bu konuyu guzel bir sekilde acmak istiyorum resimleriyle beraber.Cunku once internetten arastirip bilgisayara kopyalamak,vs...gerekiyor.Yapmisken guzel bisey olsun dimi Yakin zamanda yapacagim insallah...Tesekkurler...