oncelikle herkese selamlar. yaklasik 3 aydir balik yakalayamamanin vermis oldugu stress ile dun yine is cikisi avlaga gittim. yanliz avlaga vardigimda bir gariplik vardi. normalde avlak bolgemde kesinlikle en azindan 4-5 adet balikci teknesinin avlandigini gorurdum ama dun gittigimde hic kimse yoktu. bu duruma bir yandan sevinirken bir yandan da acaba balik olmayacagini bildikleri icin mi gelmediler diye endiselenmistim. ama cok sukur endiselerim bosa cikti ve yaklasik 2kg lik torik yakaladim. bu benim ilk torik yakalayisim. gercekten torik cok guclu ve inatci bir balik. tek basima oldugumdan kepceyle alirken biraz zorlansam da sorunsuz bir sekilde baligi kiyiya indirmeyi basardim. dipnot: son 4-5 avimda nasil olsa balik yakalayamiyorum diyerekten yanima kepceyi almiyordum. dun vahiy mi geldi ne, dedim hadi kepceyi de alayim elim bos gitmeyeyim avlaga iyi ki de almisim yoksa perisan olurdum Takim: Kamis: Berkley Phazer Makina: OKuma trio 55s Misina: Power Pro Braid + duel leader Jig: Maria Mucho Lucir
Berkley Phazer Spin 20-50g (MH 298 ) 3,15 metre 'mi kullanıyorsunuz? Birde Maria Mucho Lucir 50 gr ile mi avlandınız ?
merhaba berkley phazer 15-40gr atarlisini kullaniyorum. uzunlugu 2.70. maria mucho lucir ise 35gr agirliginda.
Güzel bir av günü olmuş tabrik ederim. Bizler de "balığa gidemiyorum, bugün gideyim bari çok sıkıldım" deyip, ondan sonra da gidip avlayabilecek miyiz acaba? Farkındaysanız "torik" avlayabilecek miyiz demiyorum, zira burda torik görmek pek nasip olmuyor. Malta'dan bizlerle paylaştığınız bu av için teşekkürler, darısı bizim de başımıza diyelim. Dahasına rast gelsin.
Guzel balik, tebrik ederim. Cekmesi cok heyecanli olmustur eminim ki... Arkadaki tabeladaki yazi da ilgincmis... "Marinada azami surat 3 knot, yani 5,5 km/saat)". Tekneler her daim zapturapt altinda demek ki...
Hızlı giden bir tekne tabelayı bile yamultmuş İbrahim ağabey baksana. Pek zapturapt altında değiller sanırım.
tebrik ederim zindandelenden torik afiyet olsun guzel yaklasim ibrahim abi birde yavru palamut vardi biliyosun ahirkapi açiklarinda gemilerin altinda pinekleyen. hihi
Tebrikler, çok güzel balık, avlarınız ve raporlarınız daim ve bol olsun Bunlar sanki bana yabancı gelmiyor :laughing: :laughing: :laughing: