maltepe kartal kıyı raporu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında eldorado tarafından paylaşıldı.

1. eldorado

eldorado mahmut saatçi

yaklasık bır haftadır dragos bolgesı gece ınce takım caparıyle guzel ıstavrıt yapıyo kıraca degıl belırtıyım ısparıde var eskına az sayıda tabı teke ve kurtla alabılırsınız koctas onu mezgıt gelıyo arada ama ınce bu ayın bıtımınde kırlangıc baslamasını beklıyoruz su ana kadar gozlemledıgımız ıkı yerde balık hareketı var kucukyalı bostancı ıdealtepe taraflarında cok az kıraca oldugunu gorduk denemeye degmez mırmır hakkında av raporu beklıyorum mevkı onemlı degıl

2. maraşlı_özkan

maraşlı_özkan Özkan Zeybek

Favori Kamış:
    Okuma Compressa 420 tele surf
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-55
    En İyi Avı:
    1,5 kg Eşkina 13 kg Yayın
    Ben de bol miktarda ispari tutuyorum dragos tan ara sıra eşkina.

3. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    ispari nerede yapiyo

4. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    liffea carbon 4.20 spirit surf Liffea Turna Fress 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina 2 1600 Okumuma Trio 30S 12 kilo Cekerli
    En İyi Avı:
    Kısmetse lüfer;istavit 6 kilo ;izmarit 11 tane :D;kırlangiç 1 tane;sazan bıyıklı 1.5 kg;1 tane gümüş
    İspari nerde yapiyo

5. eldorado

eldorado mahmut saatçi

ispari anadolu yakası maltepe kartal arası kıyı bolgesınde cıkıyo gece avlanma daha ıyı sonuc verıyo kurt mıdye ve teke kullanmanız sıze guzel av olanagı saglıycaktır

6. arsenyildiz

arsenyildiz ali yildiz

Favori Kamış:
    elegance
    Favori Makine:
    shimano&okuma
    Kartal Maltepe civarında mırmır veya başka dip oltası ile tutacağım balıklar tuttunuz mu hiç acaba? Ben Anadolu yakasında ikamet ediyorum ve yakınımda ki yerlerde balık tutmayı çok istiyorum ancak hep Boğaza gitmek durumunda kalıyoruz. Bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim

7. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    İspariyi ne şekilde tutuyorsunuz ? Nasıl bir takım önerirsiniz ?

8. eldorado

eldorado mahmut saatçi

boru kurdu veya teke mıdye olabılır stoperlı samandıralı 2 kösteklı takım 10 numara iğne kullanırsan tutarsın bıde seytan olta var
    oda 0.22 mısına yaprak kursun ıgneyle arası 45cm olucak kullanarakda avlanabılırsın droagosta sosyal tresısler onunden guzel ısparı alırsın hava karadıktan sonra daha ıyı verım alabılırsın ıyı sanslar

9. eldorado

eldorado mahmut saatçi

kartal palmiyelerın onunde eylulun sonuna dogru kalkan kırlangıc alınıyo dıp oltasıyla yem olarak ıstavrıt veya zargana varsa kefalde kullanabılırsın sunu belırtıyınkı yengec cok oldugundan her 10 dakkada bır yem tazelemen gerekır sabırlı olursan mutlaka balık alırsın zaten dedıgım zamanda orda atan arkadasları goruceksın ama sabır sart rasgelsın