Merhaba, Bir süredir Spin avı ile avları okuyorum. Bir arkadaşımdan aldığım ödünç spin takım ile de bir kaç kere denemeler yaptım. Bir iki kaşık sahte ile ufak mütevazi bir set oldu. Üsküdar ve Kadıköyde spin ile avlanan insanlar gördüm. Gün batımında çeşitli kıyılarda bu avlar yapılıyor sanıyorum. Aynı sistem ile Maltepe, Kartal, Pendik sahillerinde spin avı yapılabilir mi? Deneyip sonuç alabilen var mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
yapılabilir fakat çok verimli degil spin işi biraz karışık gidersiniz tutamazsınız sıkılırsınız ama bi tutarsanızda zevkini aldınızmı bırakamazsınız boğazda kadiköy üsküdar bu bolgelere yakınsanız yapabilirsiniz
geçen sene iyiydi (bende hatrı sayılır derecede aldım), bu sene spin birkaç ad "çıkmış" diye duydum...
Yorumlarınız için teşekkürler. Bu sene de aslında verim yapması gereken zamanların içindeyiz sanırım. Çünkü başka eski konularda hava soğudukça balığın dibe kaçacağı, spin avının zayıflayacağı, boğazda surf kamış ile ağır kurşun arkası rapala şeklinde avların mümkün olacağına değinilmiş. Açıkçası Surf arkası rapala avını bir kaç senedir deniyorum. Zahmetli ve yorucu geliyor. Surf takımlarım kalite olarak orta seviye hatta biraz altı. Sırt ağrısı kaçınılmaz oluyor. Balığa gitme sıklığımda ayda 3-4. O yüzden şu soru aklıma geldi. Spin(270 cm 10-40 atarlı kamış ve spin makine) takım ile av marmarada ne zaman başlar ne zaman biter? Lüfer ailesi zaten hedefin ilk sırasında, mevsimlere göre bu takım ile neler denenebilir?