24 mayıs pazar günü maltepe yada kartal sahilinden sandal kiralayıp balığa çıkmayı düşünüyorum. Gerçi bol bol mezgit birazda istavrit avlanıyor ama olsun benim için sandalla açılmak bile ayrı bir keyif. Fazla maliyetli de değil sandal başı saati 5 lira. Gelmek isteyen arkadaşlar olursa buradan yada özel mesaj la ayarlayabiliriz.
Şu anda Marmaradaki fırtınanın ( eski denizcilerin tabiri ile " KOKULYA " ve " ÜLKER " ) 2-3 daha sürmesi bekleniyor. Çok dikkatli olun.
Teşekkürler Hakan kardeşim. Fırtına varmış demek ama olsun bizde sahilden fazla açılmayız . Zaten 19 dokuz mayısta fırtına yüzünden hiç bir arkaşı balığa ikna edemediğimden dolayı balık krizine girdim. Bu sefer de yanıma arkadaş bulamazsam tek açılacağım. Ne yapalım yani atın ölümü arpadan olsun
Merhaba benzer bir hikaye 3yıl önce başıma gelmişti.. Biraz bozuk havada açılmayız uzağa 4 kişiyiz asılırız küreğe bişey olmaz dedik.. Ama arkadaşlar sağolsun su koydu kürekler elimde kaldı neticesinde ne çapa tuturabildik sürüklen babam sürüklen 10dk içinde uzaklaştığımız noktaya 1saat içinde gelebildik.. Arkadaşlarınızla gitseniz bile 1.Yüzme bilmeli 2.Can yeleklerini unutmayın 3.kürek çekmeyi bilmeyen karada kalsın sonra onun paniklemesiyle uğraşmazsınız..
Şu anda esen rüzgar POYRAZ. Sorun zaten orada, sizi alıp direk açığa atacaktır. Balık özlemi nedir çok iyi bilirim ama, programınızı bir hafta ertelemenizi öneririm. Bu rüzgarda balık ne derece zevk verir tartışılır. İlla gidicem derseniz mümkünse motorlu bir tekne bulmaya çalışın.
Cem kardeşim kürek çekmeyi bilmeyen zaten gelmesin Ben bilmiyorum diyip sadece sandal sefası yaptırmam bilmesede o gün öğrenecek artık. Buarada belki haftasonu hava toparlayabilir. Bekleyelim ve görelim. Uyarılarda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürederim
Benimle gelenler biliyoruz diyorlardı ama iş pratiğe gelince karaya inince toprağı öpeceğime kadar gitti
Cem kardeş, Gebze nin balık durumu nedir ? Oraya gelsek sandal falan kiralayacak yer var mı ? Çıkacağın zaman haber ette belki bizde gelebiliriz
Merhaba, Gebze ve izmit körfezi balık durumu için elimiz den geldiğince bilgi veriyoruz http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=20241 Geçen pazar günü gebze ile izmit arasındaki muallimköy de denedik daha sezon açılmadı..Küçük mezgitler halen var..istavritin kıyılamasını bekliyoruz.. Sandal kiralanacak yer olarak Eskihisar ve Darıca var.. Her iki yerde sandal ile balık başladığında güzel avlar veriyor.. Tayfa mı yukarıda anlattığım konudan sonra sandal ile balığa ikna edemiyorum..
Denizci fırtanadan korkarmıymış eğer ikimiz açılırsak muhtemelen boğazdan çıkarız. He canlımı yoksa cansız mı onu bilemem ( Allah korusun )Sende benim kafadansın arkadaş. Eğer çıkmayı düşünürsen haber et bana gelmeye çalışırım. Gelemezsem bilki öğle havadan sudan sebebten değildir. Muhakkak bir işim vardır.