gelıncıkler fırarda dun aksam sadece 7 tane aldım kum ıskelesınden.gecen hafta 3 gelıncık ve bır adet 3-4 kg lık bır vatoz aldım (nereye satabılecegıme daır bılgısı olan varmı) ıstavrıt naz yapıo ufukda cınekop sesı var ama kendısı yok.eskınalarda yuvadan cıkmaya baslamıs.kefal arada bır kapıyı calıo.ızmarıtler partı vermeye baslamıs.partı bıtmeden yetısın.sımdılık bu kadar bı aksılık olmasa 03.10.08 cuma aksamı bı aksılık olmazma kum ıskelesınde olacam eslık etmek ısteyen olursa beklerım.yem olarak teke kurt tavuk gogsu boru kurdu ıstavrıt hamsı vb bulundurabılırsınız.gorusmek uzere
paçayı iyi kurturmışsın yine, geçende biri tuttuğu balıkları satmak istediğini söyleyince birçok kişinin eleştirisine hedef olmuştu, sonunda özür dilemek zorunda bile kaldı )))) bayramın hikmeti olsa gerek sen dua et yinede kumkapıya git istersen iyi mal alıyorlarmış galibaaaa
satan satar ama amatör balıkçılığa yakışmaz. ayrıca vatoza yazık olmuş keşke satmayı düşünmeyip hemen suya geri salsaydın
Boşuna heveslenme para etmez zaten halde 1-1.5 milyona alıyolar kilosunu oda ihracat için başka yerdede satılmıyo o yüzden sal gitsin teknede çok geliyo yemli takıma direk salıyorum.ayrıca halde isteyen istedini satıyor balıkçılar vergiden muaf müstahsil makbuzu doldurması yetiyor.oda alan taraf için lazım olursa yoksa bu kadar balıkçı hale balık götürüyo hangisi ne evrak gösteriyo en denetimsiz kalan konu balık satışı.limit dışı istediniz kadar balık var halde hangi su işleri yada zabıta denetliyoki.