geçen sezon başlarında evkur dan 2ci el almıştım fiyatı 100tl çok temiz bir dolap,yenisi 200tl ve civarlarında,hiç gerek yok dedimidk dolap tıka basa dolu diyebilirim 2cisine bakınıyım muhabbeti yaptık evde çalışma masammrsparkle imkanınız varsa yer konusunda,tavsiye ederim.o nerde şu nerdeydi derdi yok,hepsi bu dolabın içinde sahteler hariç kedi köpek kirpi derken,şimdi de bir tilkim oldu evet yanlış duymadınız bir tilki dükkanın karşısına ben köpekler için et kemik bırakıyorum,otların içine dün akşam baktımki tilki gelmiş karnını doyuruyor bayağı sevimli idi fotoğrafda parlıyan 2 göz var,dikkatli bakarsanız az bucuk gövdesini görebilirsiniz,tahminim 5 yaşlarında herşey gönlünüzce olsun saygılar
Dolap aklıma yattı. Benimki duvara monteli (mutfak dolabından çevirme). düşecek diye korkuyorum. Tilki ile dostluğunun devamını dilerim. (İki ayaklılarından uzak dur)
Kadir bi süre sonra sana yetersiz gelir o dolap masanda balkonda üşütmeyesin orda, dikkat et kendine, sağlıcakla kal.
sağolasın Recep abim teşekkür ederim bu gün bir battal boy çöp malzeme çıkardım içinden hurda dolap biraz nefes aldı iş yerimizin karşısında 400mt den sonra tarlalar var,tarlanın öbür tarafında köyler var oralardan yolunu şaşıran geliyor side de plaja 200mt kala yoldan geçerken de görmüştüm geçen kış ayında atçek dönüşü
kadir abi senin ev alt katlarda değildir umarım, aksi halde bir sabah dolabın yerinde olmadığını görebilirsin gayet yararlı bir olay aynı benimde mdf den yapmış olduğum dolabım var her şey içinde tertipli ve düzenli..