Merhabalar, zıpkın ile dalmaya geçen yaz 45lik bir zıpkınla başladım fakat 45'lik zıpkının yeterli gelmediğini düşünmeye başladım.6-7m den fazla derinlere dalmıyorum.Bu derinliklerde bana hangi tür malzemeleri önerirsiniz.(zıpkın,gözlük,palet...)Birde dalış giysisi giymek olmassa olmaz mıdır? (Malum dalış giysileri oldukça pahalı ve benim de oldukça sınırlı bir bütçem var.)
Elbise üşümeni ve buna bağlı olarak kalp ritminin yükselmesini engeller.Ayrıca oldukça konforludur ve olmazsa olmaz diye birşeyde yoktur Bunlar oksijenini idareli kullanman için lazımdır.derinliğe gelince bu derinliklerde çok iyi avlar yapabilirsin önemli olan bazı püf noktalarını öğrenebilmendir.Öncelikle konuları bir iyice incele tüm cevapları bulacaksın Kafana takılan birşey olduğunda y ine buradan devam et yardımcı olalım Sakın bu işte yeterince deneyimli bir büyüğün olmadan dalma
tavsiyem kendini agaşonda ve baskında geliştirmen yönünde olacağından,al 90'lık bir yılmaz başla derim.(bu işden soğuyup malzemeleri kenara atan çok olduğundan ucuz yollu tavsiye ediyorum,ustalaştıkça daha iyilerini değerlendirebilirsin) Ancak taşaltı yaparım diyosan 60'lık iyi olacaktır.
sevgili batuhan kardeşim palet olarak ucuz bişe istiyorsan eğer yılmaz grena var.eğer bulabilirsen gerçekten çok güzel bir palet.fiyatına oranla çok güzel ve yumuşak yormayan bir palet.