Bu gün bizim sehire 60 km uzaklikta olan malzemeciye gittim,bir kac resim cekip sizlerle paylasmak istedim,malzemeci dedigin böyle olur,2000 metrekareye kurulmus... Burasi giris,sol taraf ve onun sag tarafi tamamen sahtelerle dolu,hangi sahteyi isterseniz bulma imkaniniz var... Bunlarda görüldügü gibi kamislarin bazilari,her cesit kamis ve markasini bulmak mümkün... Bu bölümde makineler var ama ben sadece shimanolarin oldugu kisimda pahali olanlarinin resimlerini cektim... Bu akvaryum gibi gözüken suda ise sahteleri yüzdürüp aksionlarini izleme sansiniz var...
Aman tanrım Tek kelimeyle muhteşem biyermiş.. Türkiyede böylesini bulmak imkansız neredeyse.. hatta sanırım öyle evimin yakınlarında böyle biyer olsa ordan dışarı çıkmam . Gözümüzü şenlendirdiğiniz için teşekkürler
Sabah beni buraya bıraksanız akşama ancak alırsınız.Çocuklar nasıl lunaparka gittiğinde mutlu olurlarsa bende her halde böyle bir yerde mutlu olabilirim.Özellikle sahtelerin aksiyonunun denendiği akvaryum mükemmel bir fikir. Ah işte paran olacak böyle bir yer açacaksın.
Üç tarafı denizlerle çevrili cennet gibi ülkemizde yasaklara biraz uyulsa balıklarımız eskisi gibi çoğalsa bizim de bu kadar büyük malezemecilerimiz olur. Hem avlananlara imkan olur hem de böylesi yerlerde kim bilir kaç kişi istihdam edilir.
Size sormak istedigim bir konu var hiç bir bilgim olmadıgı için cahilliğimi maruz görün.Türkiye ile shimano fiyatları arasındaki farklar nasıl.Yakın bir dostuma almanyadan ürün getirtmeyi düsünüyorumda.Oda anlamaz bu işlerden. Bide bu alısveriş merkezinin tam olarak yerini söylermisiniz.
Bir cok yerde dükanlari var,bu firma büyük firma,benim gitmis oldugum bu adresteki yer. Ben türkiyede satilan shimano fiyatlarini bilmiyorum ama fazla bir fark olmamali... http://fischer-meister.de/
Abiiiiiiii yapma kaldır şu resimleri kalbime inecek. Birde Adanaya bak Türkiyeye bak vallaha ordakiler ne kadar şanslı. Rabbim yapma bunu.
Bu dört karede görülen buz daginin sadece zirve kismi,iceride daha ne bölümler var,belki bir dahaki sefere video cekip yükleyebilirsem sizlere sunarim...
Abi bir gün gir 2 saat felan foto video çek yayınla gözümüş şenlensin. Abi ordan bir şey sipariş etsek kargoyla yolar mısın ?
Kamışların olduğu 2. resim insanı gerçekten doyuruyor. Oraya camping çadırı kur ve günlerce orada yaşa. Valla, Hilal-i ahmer bile çalışırım orada. Tabii ne satacağım belli. İki günde ya döverler, yada överler.hihi hihi
Müthiş bir yer, fotografları bile heyecanlandırdı beni. Ayın 15.'de beni buraya bi salacan. 16. sında 5 parasız zorla çıkartırlar beni dükkandan. İnsan ihtiyacı olmasa bile oradan neler almaz ki. Heleki sahte kutularını görünce kalbim zıpladı. Yakın çekim sahteleri bekliyorum. Ellerinize sağlık.