Gecen haftalarda manavgat cayinda cektigim bir kac kareyi sizlerle de paylasmak istedim.. Kimbilir karedeki balikci agamiz da belki bizlerden biridir Belki kral koltugunun sahibi de odur Hepinize mutlu ve bereketli bir 2010 diliyorum.. Selamlar, sevgiler.. Asagidaki fotografa tiklayip tüm fotograflari görebilirsiniz...
Ellerinize sağlık Uğur Bey. Fotoğraflar muhteşem. Sanki yaşadığım yer değilde, başka bir memleketmiş gibi geldi bana. İnsan, içindeyken bu güzelliklerin farkına varamıyor demek ki. Paylaşımınız için teşekkür ederim., sağlıcakla kalın.
bu abimiz hergun balikta...manavgatin heryerinde heran kendisini gormek mumkun..sercesiyle bi irmakta bi denizde..en cokta bogazda..arabasinda herzaman butun olta malzemeleri hazir durumda..emekli amcam kahvede oturmaz herzaman baliga gider...
Cok sagol Mustafa Memleketin, memleketimiz inan bir sürü diyarlardan cok daha güzel Nejat Abi, daha koyamadigim bir cok kare var.. Onlari da zaman icinde ekleyecegim Sagolasin Emre Kamerada filtre kullanmiyorum, bilgisayarda tonlarla oynuyorum
Güzel olmayan, beğenilmeyecek resimlerinden de görmek isteriz. Kral koltuğu İsmail abimizin (kılıçbey) değil miydi?
Nasıl mutlıu oldum bilemezsiniz o serçeli amcayı iyi tanıyorum kefal avcısıdır arabanın bagajında büyük bi tüpü vardır boş kalan yerlerde iddaa kuponlarıyla doludur.Çok konuşkan değil amcam ama iyi niyetli olduğu belli bi kaç kere muhabbet etmişliğim var kendisiyle...
Sizde Manavgattamı avlanıyorsunuz? keşke daha önceden haberleşebilseydik şu an okul sebebiyle kocaelideyim fakat beraber bi av yapmayı isterdim gerçekten yaza kısmet inşallah...
Asil kral sensin Nuri Abi Hep aramizda ol Gercekten cok güzel kareler Nejat Abi, ellerine saglik.. Belli mi olur belki bir gün beraber fotograf cekeriz Bir daha görürsen benden de selam söyle Bahadir Bugün senin cektigin Canakkale fotografini da gördüm. Merak var anlasilan fotografa Emre
Uğur selamlar , Merhabalar dostum. Bu kare çok hoşuma gitti, Bende affına sığınarak bir flitre yapayım dedim.
Dostum ne demek Ne kadar hosuma gidiyor bir bilsen hem balikcilik hem de fotografcilikla ilgilenen dost insanlarla bir arada olmak Ellerine saglik cok iyi olmus Amcamin emektar sercesi cok güzel ön plana cikmis