Selam arkadaşlar; 6 tekne sabah 06,30 gibi Manavgat ırmağından Kızılot tarafına açıldık. Kalabalık arkadaş gurubu olunca gırgır şamata bol tabi.O gün balık çok aralıklarla yedi ama kişi başı 4 kg.civarında mercan ve barbun vardı.Ama barbun az tabi.Fakat bizim sandalda yeni aşılamaya çalıştığımız bir berber arkadaşımız vardı ki,Musti kuaför şanslı adammış.1 kg.arap grida tuttu.Helal olsun dedik.Bir de Orhan YILMAZ benim amcaoğlu vardı ki,şanssız günündeydi hep dalga geçtik,toplam 0,5 kg.tutabildi.Sinirden kendisini denize atacaktı nerdeyse,ama muhabbet oldukça koyu idi.Harika stres attık,dolu dolu bir gün yaşadık.Darısı tüm arkadaşlara... Misina:0.60 4 li yedek 7 no.olta Yem;Yanıç ve karides Derinlik;80-100 arası tarama şeklinde
mükemmmel abi yaa of içim içime sığmıyor çabuk gelsin şu hafta sonu havalar tam düzelmişken kaçmaz bu fırsat
beyaz montlu olan sandalı kullanan babam ben daha 13 yaşındayım ama balık hastasıyım ileride bende böyle olmak istiyorum
sandalı kullanan benim babam ben daha 13 yaşındaym ama bende hastasıyım bende ilerde böyle olamak istiyorm
Tebrikler, keyifli bir gün geçirmişsiniz ve balıklar da sizi üzmemiş. Daha da güzel günleriniz ve bereketli avlarınız olur inşallah, rast gelsin.