Manavgat'dan Merhaba

Konu, 'Tanışalım' kısmında Snowblind tarafından paylaşıldı.

1. Snowblind

Snowblind Eray Aksoy

Favori Kamış:
    Shakespeare Ugly Stik Lite Graphite + Remixon Prestige 1569 + Remixon Electra Surf 400
    Favori Makine:
    Shakespeare Ganza + Shakespeare Brutus + Shimano Alivio4000RB +Ryobi Ecusima 6000Vİ +Okuma Octana 40
    En İyi Avı:
    Levrek,5 kg.
    Adım Eray ve Manavgat'da ikamet ediyorum.40 yaşındayım.Balıkçılık ile uzun zamandır uğraşan ve buna gönül vermiş biriyim.Karşılıklı keyifli paylaşımlarda bulunacağımıza inaniyorum.

2. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Abi Antalya dan sevgiler selamlar bi mukabele... Güzel yerde yaşıyorsun güzel avlar yapacağına eminim.Ben Antalya merkezde yaşamanın verdiği talihsizlik içindeyim ne yazıkki... Balığın alası oralarda bu tüyomdur sana :D Tekrar hoş geldin.

3. Snowblind

Snowblind Eray Aksoy

Favori Kamış:
    Shakespeare Ugly Stik Lite Graphite + Remixon Prestige 1569 + Remixon Electra Surf 400
    Favori Makine:
    Shakespeare Ganza + Shakespeare Brutus + Shimano Alivio4000RB +Ryobi Ecusima 6000Vİ +Okuma Octana 40
    En İyi Avı:
    Levrek,5 kg.
    Eyvallah kardeşim.Doğru diyorsun.Balığın kralı burada.Çeşit çok.Avlaklar bol ve uçsuz bucaksız sahilleri ile gerçekten de çok güzel bir coğrafyada yaşamak nasip oldu.14 yıldır buradayım ve halen daha yeni avlaklar keşfediyorum.Antalya merkez bu konuda biraz daha sıkıntılı tabi.Yolun düşerse beklerim.Karşılıklı bilgi ve tecrübelerimizi paylaşır,güzel bir av yaparız inşallah.

4. baraküda007

baraküda007 fatih

hoşgeldin abi bende belekteyim

5. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Merhaba, hoşgeldiniz. Bir kaç kez balık için geldim Manavgat'a. Ama benim talihsizliğim sanırım pek randıman alamadım. Manavgat, tatlı su ve deniz avcılığı bakımından zengin bir belde. Size bol şanslar dilerim.

6. baraküda007

baraküda007 fatih

manavgat belde değil kocaman ilçe be yavvv :)

7. Snowblind

Snowblind Eray Aksoy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek,5 kg.

Hoşbulduk kardeşim.E pek de uzak sayılmayız.Belek'te çok güzel avlaklar olduğunu duymuştum.Nasip olursa bir gün oralara da uğramayı düşünüyorum.

Hoşbulduk.Teşekkür ederim.Manavgat'ta umduğunuzu bulamamanıza üzüldüm açıkcası.Nasip,kısmet işi biraz da.Size denk gelmemiş.Elbette ki bizler de elimiz boş dönüyoruz bazen.Ama genellikle iyi balık ve çok çeşit sunuyor bize meralarımız.Tabi beklenen balık ile de alakalı bir durum bu.Günün belli saatlerinde avcılar için bırakmalı takımlar ve at-çek ile uğraşiyorum.Saati geçtiğinde mırmır,karagöz,çipura,mercan gibi türlere yöneliyorum.Açıkcası avlakların çok kalabalıklaşması,gürültü ve çevre kirliliği de bizleri olumsuz etkilemeye başladı.Bu yüzden sanal ortamda avlak ve mera bilgilerini paylaşmiyorum.Ama bir gün yolunuz düşerse mutlaka beklerim.Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim.Bu arada ben de sizleri daha önce belki de bilmediğiniz noktalara götürür,keyifli bir gün geçirmenize vesile olurum :thumb:

8. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    :)

Teşekkür ederim. Nasip kısmet.

9. 0RHAN

0RHAN ORHAN

Favori Kamış:
    Explanada Surf
    Favori Makine:
    Penn & WFT
    En İyi Avı:
    KALKAN - 4 KG
    Aramıza Hoş Geldiniz :) Güzel Balık Avı Raporlarınızı İlerleyen Zamanlarda Görmek Dileği İle .:)

10. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Abi orda spinnci murat var facebook da da var bul onu ekle git çayını iş benim selamımı söyle iyi esnaftır yer yut takım taslavat konusunda kısacası her konuda yardımı dokunur sevgiler.:thumb:

11. Snowblind

Snowblind Eray Aksoy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek,5 kg.
    Teşekkür ederim.Umarım paylaşabilecek nitelikte avlar yaşarım.Size de iyi ve bereketli avlar dilerim.

Bak bu çok güzel bir tavsiye oldu gerçekten.Teşekkür ederim.Mutlaka gidip tanışmak isterim.Ama facebook dan bulamadım kendisini.Soyadını veya iş yerini biliyorsan bana bildirmeni rica ederim ki irtibata geçebileyim.

12. coner

coner eşref

Favori Kamış:
    daiwa,Shakespeare,arca,vs.
    Favori Makine:
    daiwa ss5000,daiwa gs 9,daiwa bg 60,dam quick 550
    En İyi Avı:
    silstar kamışı kıran kofana
    Manavgat'dan Merhaba;

Manavgat'a selamlar Eray bey tekrar karşılaştık.
    Rastgele...
    (c)