Sevgili arkadaşlar öncelikle selamlar ben siteye yeni üyeyim,balıkçı dostlara rastgele.Ben Manisa Akhisara yeni yerleştim.Bu bölgede nerelerde balık avı yapabilirim.Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.
orhan abi öncelikle aramıza hoşgeldin... akhisar deyince geçmiş on yılım canlandı gözümde benimde cocukluk ve gençlik yıllarım akhisarda geçti gercekten güzel bir ilçe hayırlısı olsun senın için Bu bölgede tatlı su avı yapma şansın hayli yüksek 1) akhisar sındırgı arasında iyi cay balığı yapan güzel bir çay var sındırgı yoluna girdikten sonra yaklaşık 40 km sonra yola paralel olarak cay uzayıp gitmekte avlak yerini sen görsel bakışla secebilirsin 2) akhisara yaklaşık 40 km uzaklıkta gölmarmara barajı var iyi sazan ve kınalı yapar ama av izni ilgili tüzük değişmiş olabilir bizim yıllarda cok sorun olmuyordu ama şimdi bi araştırma yapmanı tavsiye ederim 3) akhisardan izmire gelirken saruhanlı ilçesinde gediz cayının uzandığı boyna niye sazan,cay balığı ve yayın yakalama şansın var şimdiden rastgele...............
Ali kardeş sağ olasın.anladığım kadarıyla buralarda daha önce avlandın, derelerde su oluyormu mesela eylülde gediz çayında su bile yoktu. seni bulmuşken hangi dönemleri tercih ediyordunuz gölmarmara ve derelerde balık tutmak için.Ben Dikili'ye sık sık gidiyorum, denizde avlanmak için tavsiyen varmıdır.yer ve yöntem olarak.Saygılar selamlar,oltanız boş olmasın.
orhan abi merhaba dediğin gibi derelerde su seviyesi mevsime göre değişiyor benim avlandığım 7-8 yıl önce yazın dahi bu derelerde su oluyorsu ama son yıllarda heryerde olduğu gibi oralardada küresel ısınmanın etkisiyle kuruma oluyor valla bu konuda bi araştırma yapmak gerekir ..gölmermarada baraj olduğu için dört mevsimde cok büyük sıkıntı olmaz ama av izni konusunda bigi almak gerekir dikili bölgesinde hiç avlanmadım ama sitede o bölgeyi bilen arkadaslar yardımcı olacaktır mutlaka balıkavı raporları iyi takip et üstadlar şov yaparlar oradan kaparsın
Öncelikle ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim.Seninde söylediğin gibi söylediğin yerleri bir gözden geçireyim.irtibatı koparmayalım.
Bu bölgede balıkçı bu kadarmı.Ya kimse TO vermek istemiyor yada teknolojiye benim gibi yabancılar haberleri olmuyor sorumuzdan.hala umutla bekliyorum.
ayrıca somada sevişler barajı bulunmakta. manisa çevresinden balık heveslileri çok geliyor. sazan bolca amevcut nadir sıklıkta alabalık ve bolca baraj balığı mevcut. baraj kenarlarına kadar güzel yollar mevcut.
selamlar biraz uzak demessen yaklasık 110km kadar uzakta salihli oradan demirköprü barajı var sazan-aynalı sazan-levrek-yayın bu tür balıklar barajda bulunmakta.. alabalık dersen malesef sadece çiftliklerde var..
akhisardan geleceksen soma sevişler barajı amatör balıkçılık için en uygun yerlerden biridir kıyıdan sallama diye tabir edilen oltalarla gece balıkçılığı için uygundur biz her hafta sonu ordayız
selam HERKESE selam olsun ben polat er manisada oturuyorum arkadaşlar aracım olmadığı için sa sola gidemiyorum geçen ay sattım 1996 dan berri balıkçılık diyer avlarla geçiriyorum manisa ve çevreden varsa balık avına gidecek arkadaşlar haber ederlerse sevinirim sazan ve alabalık tutuyorum geçen ay 2 sazan 1 alabalık tutuk 2 ve 5 kg arası 700kg bıraktık güzel bir av olmuştu irtibat için 05455400942 email polat_zehra_er@msn.com
selam selam arkadaşlar ben de gece avını çok severim nedeni çok güzel balıklar alıyorum yarın öle balığa çıkacam göl marmara ya aracımız var yarınlık sadece gece orada kalcam irtibat 0545 540 09 42 polat er