19/09 tarihinde sabah 6 sularında yola çıktım hava mükemmeldi avlak bölgeme vardığımda beni barajın karşısına geçirecek olan teknenin orada olmadığını gördüm ve ilk hayal kırıklığım orada başladı çünkü barajın karşısını çok iyi biliyordum böylelikle kendime güzel bir avlak bölgesi aramaya başladım ama okadar çok avlanan kişi vardı ki yer bulmak mümkün değildi güzel olmasada kendime bir yer buldum ve oltalarımı suya attım rastgele güneş okadar çok yakıyorduki kendime yapabildiğim güzel bir çardak nasıl olmuş fotoğraf makinamın pillerinin bitmesi moralimi tam bozmuştu bu resmide evde çektim toplam ikitane balık alabildim ikiside aynı boydaydı sevgilerimle
Güzel bir gün geçirdiğin belli oluyor Ali,, Allah daha irilerinide göstertsinki sende tutasın inşallah..
yaaa işte gördünmü neyse yine balık alşmışşsın, bugün de nevalemiz çıktı diyip ayrılmışsın ya o da iyi maşallah Çardak ta güzel olmuş ta senin o çuvallar ile oralarda ne işin vardı
özdere balık avına bizim le sende gel....geç deği tknemiz büyük sabah saat 7,30 da tekne hreket edecek bilgin olsun özelden sana cep numaramı yolladım.
ali tebrikler bütün olumsuzluklara rağmen kısmetini almışsın güneştende korunmuşsun daha ne olsun en güzel balıklar senin olsun
tebrikler Ali bey,bu yoklukta bundan iyisi can sağlığı , dedeleri bir dahaki sefere nasip olur inşallah. bu arada yaptığınız çardağın projesini merakla bekliyoruz.. Oltanızın ucu her daim adrenalin yüklü olsun...
tebrikler guzel balılk işallah birdehaki sefere daha buyuklerini tutman dilegiyle demek cok balık tutacam diye aldıgın cuvallar cardak oldu guzel fikir bak ben suan yeni balıktan geldim pc basına oturdum canlısını goremedim bile bakayım arkadaslar da neler var dedim sen sanslısın benden