Arkadaşlar Manisa Salihli Demirköprü Barajı ve Uşak Göğen Barajında tutulabilecek balık türleri nelerdir. Askeri personelim izine gideceğim izinde epeyce vakit ayırmayı düşünüyorum. Yardım lütfen idk idk reeling
demir köprü barajında; sudak sazan ve yayın var. ama şu an sadece sudak avı yapabilirsin. sazan ve yayın için 1 haziranın gelmesini beklemelisin. uşaktaki barajı hiç bilmiyorum. idk
Merhaba arkadaşlar , Ben salihli'den Bülent. Barajda arkadaşımızın saydığı balıklar yanında bir de çiftliklerden kaçan Gökkuşağı Alabalıkları yaşıyor.Ayrıca, sırf balık yakalama zevki olsun derseniz en küçük boy iğne ve 4 metrelik göl kamışı ile Gümüş ve Kolyoz denen, dere balığına benzeyen küçük pullu balıklardan da yakayabilrsiniz Yalnız, bildiğim kadarıyla Sudak için dahi olsa, 1 Haziran'a kadar baraj kenarına inip avlanmak yasak. Bunu nerden mi biliyorum, Salihli ilçe Tarıma gidip sordum bana 1 Haziran'a kadar ne Gökkuşağı ne de Sudak için olta atamayacağımı söylediler. Onların yalancısıyım, farklı görüşü yada duyumu olan varsa beni de bilgilendirirse sevinirim. En azından, 1 ay beklemek zorunda kalmayız ha birde şu var, baraj da Sudak çok az.