Manisa Salihli Demirköprü Barajı ve Uşak Göğen Barajı

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında erdogan_cicik tarafından paylaşıldı.

1. erdogan_cicik

erdogan_cicik ERDOĞAN CİCİK

Favori Kamış:
    favorim yok.
    Favori Makine:
    favorim yok.
    En İyi Avı:
    2-3 kg.lık tahmini 40-50 cm lik sazan
    Arkadaşlar Manisa Salihli Demirköprü Barajı ve Uşak Göğen Barajında tutulabilecek balık türleri nelerdir. Askeri personelim izine gideceğim izinde epeyce vakit ayırmayı düşünüyorum. Yardım lütfen idk idk reeling

2. ugcy05

ugcy05 uğur

Favori Kamış:
    okuma epix v2
    En İyi Avı:
    750gr gelincik, 3 kg sazan
    demir köprü barajında; sudak sazan ve yayın var. ama şu an sadece sudak avı yapabilirsin. sazan ve yayın için 1 haziranın gelmesini beklemelisin. uşaktaki barajı hiç bilmiyorum. idk

3. erdogan_cicik

erdogan_cicik ERDOĞAN CİCİK

Favori Kamış:
    favorim yok.
    Favori Makine:
    favorim yok.
    En İyi Avı:
    2-3 kg.lık tahmini 40-50 cm lik sazan
    hımm. sudak avı için nasıl bir takımla hangi yemlerle çalışmam gerek yardımcı olurmusun?

4. ilhanzx

ilhanzx ilhan keçeci

En İyi Avı:
    5 kg sazan
    yol üstünde satılan canlı yılan balığı cimesi var çok iş yapar taytan dan bulabilirşin.

5. asteriks

asteriks bülent

Merhaba arkadaşlar ,
    Ben salihli'den Bülent. Barajda arkadaşımızın saydığı balıklar yanında bir de çiftliklerden kaçan Gökkuşağı Alabalıkları yaşıyor.Ayrıca, sırf balık yakalama zevki olsun derseniz en küçük boy iğne ve 4 metrelik göl kamışı ile Gümüş ve Kolyoz denen, dere balığına benzeyen küçük pullu balıklardan da yakayabilrsiniz Yalnız, bildiğim kadarıyla Sudak için dahi olsa, 1 Haziran'a kadar baraj kenarına inip avlanmak yasak. Bunu nerden mi biliyorum, Salihli ilçe Tarıma gidip sordum bana 1 Haziran'a kadar ne Gökkuşağı ne de Sudak için olta atamayacağımı söylediler. Onların yalancısıyım, farklı görüşü yada duyumu olan varsa beni de bilgilendirirse sevinirim. En azından, 1 ay beklemek zorunda kalmayız :) ha birde şu var, baraj da Sudak çok az.