selamlar ustalar,üstadlar.Manisa nın şirin ilçesi Salihli'de ikamet etmekteyim.ismim YAVUZ SELİM DOĞAN. Öncelikle balık sevdamın nası başladığı ile yazıma devam edeyim; Birkaç arkadaşımın düzenli olarak hafta sonları Demirköprü Barajı'na gittiği günlerden bir gün, bana defalarca bir seferde olsa gel ısrarlarına dayanamıyarak bende avlarına katıldım. Hiçbir tecbübem veya deneyimim yoktu. Av yerine geldiğimizde aldığım bilgilerden levrek avına geldiğimizi ve kasnak ve canlı yem ile avlanacağımızı öğrendim. Hazırlıklardan sonra arkadaşlarım oltaları suya indirdi, bana da bir arkadaşımın tarif ve yardımları ile bir kasnak aldım.Birkaç deneme ve yanılma yöntemiyle oltayı suyla buluşturabildim. çok fazla beklemeden oltaya vurmaya başladıkları hissettim. çok ilginç bir deneyimdi. ilk tuttuğum levrek 200-300 gr civarında idi,arkadaşlar arasında en büyüğünü tutmanın sevinci ve gururu üzerimdeydi. Neyse uzatmadan balık sevdam böyle başladı. Bir aksilik olmaz ise artık her cumartesi barajdayım. İlerleyen günlerde av raporlarımı ve bölge hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. Herkeze iyi avlar ve Hayırlı Ramazanlar.....
aramıza hoş geldin yavuz kardeş keyifli paylaşımlar dilerim erdalım tatlı su levreğinde 200-300 gr gayet iyi bir gramajdır deniz levreğiyle karıştırmayasın
Arkadaşların aşıyı güzel yapmış Yavuz. Bazı insanlar vardır 40 kere balığa götürürsün, tutar da, ama hastası olmaz. Bir de senin gibiler vardır, ilk balıkta iğneyi yiyen. Senden yakında sağlam balıkçı olur kardeşim.
topragim aramiza hos geldin sefalar getirdin,bende eskiden bir kac sefer demir köprü barajinda avlandim cok güzel bir yer,artik yaptigin avlarin raporunu anlatirsin manzaralarini falan filan,bende Turgutludanim su an ALmanyada ikamet ediyorum her sene firsat buldummu izine gelirim,Salihliye selamlar Yavuz
yavuz bey hoşgeldin geldinde biz bu işe gireli 2 sene oldu. çıkamadık içinden seninde çıkacağını hiç sanmıyorum. hadi rastgelsin kardeşim.
Yavuz aramıza hoşgeldin. Eğer balık pulu üstüne bir kere yapıştıysa artık iflah olmazsın demektir. Benim hanım bile sevmezdi balık işini şimdi bana soruyor. Bayramda beni balığa götürecek misin diye. Keyifli paylaşımlar dilerim. Rasgele
walla bilmiyorum usta, böyle bir hevesimde yoktu ama nası olduysa su çekti işte. şimdi varsa yoksa balık
hoşbulduk, bu hafta sonu yapıyoruz bir plan, hava şartları el verirse gidicem. Döndüğümde raporlarım merak etmeyin
hoşbuldum topram, ne demek sana her zaman buraların fotolarını iletirim,hasret giderirsin. geldiğinde de beraber gideriz inşallah balığa
hoşbulduk nadir ustam, çıkmasak daha iyi abi be, kahve köşelerinde gezecemize, doğada oluruz daha iyi