mares phantom fv 75 zıpkın almayı düşünüyorum fiberglas malzemeden yapılmış carbon gibi hafif ve sağlam olduğu söylendi hareket kabiliyeti de iyiymiş bu zıpkın için düşünceleriniz nedir? maske ve şnorkel seçimim omer alien ve zoom elbise ve paletide maresden düşünüyorum nasıl bir markadır kaliteli ve sorunsuz olduğu söylendi malum omerin ürünleri güzel ama iş bütçeye gelince işler değişiyor değerli görüşlerinizi bekliyorum...
Merhaba Burak, Omer olsun Mares olsun, bu iste hep basa guresen birkac marka arasindadir. Urunleri her zaman kalitelidir, fiyati da ona goredir haliyle. Bahsettigin zipkin modeline az once netten baktim. Marka itibariyla kuskusuz tamamdir ama bu yeni modellerde sis kanali farkli zannedersem. Palamut, lastik, vs. gerektiginde yedek parcasi sorun olmayacaksa dusunulebilir. Model guzele benziyor. Yalniz sayet zipkin avciligina yeni baslayacaksan 75 cm cok kisa olur ve kullanisli olmaz. 90 cm civari bir zipkin almani oneririm. Yani genel maksatli birsey. Piyasada daha uygun fiyatli, kalite olarak da fena sayilmayacak cok marka var. Onlara da bak bana kalirsa. Emniyetli dalislar, kayifli avlar dilerim...
Fiziki yapın önemli. 90'lık zıpkını kurmak kolay değildir. Pazar gününe kadar fuar var. uygun fiyatlısını bulabilirsin. Rastgele.