mares tropic shorty 2.5mm

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında barracuda_gs tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. barracuda_gs

barracuda_gs ...

Favori Kamış:
    cressi comanche 75,cressi trpic 2.5mm kıyafetcressi eldiven,cressicoltello knife ,strikepro 11.5 cm,
    En İyi Avı:
    800 gr kefal
    yeni aldığım shorty elbise balık avına uygunmudur? ilk defa bir elbise kullanacağım şimdiden teşekkürler.

2. Bu elbise serbest dalıştan ziyade kayak,jet ski..vb su sporlar için daha uygun...

Serbest dalıcıların tercihleri dizlerde ve dirseklerde koruması olan ve başlıklı bir elbisedir..

3. barracuda_gs

barracuda_gs ...

Favori Kamış:
    cressi comanche 75,cressi trpic 2.5mm kıyafetcressi eldiven,cressicoltello knife ,strikepro 11.5 cm,
    En İyi Avı:
    800 gr kefal
    ama dalışta da kullanılır dimi?

4. Kullanılır tabiki..ama gerek renkleri gerekse yapısı nedeniyle daha çok su sporlarına hitap ediyor.Bu elbise serbest dalış için üretilmemiş..Ancak t-shirt ile balık avlayan bile var..

5. ıceman

ıceman orhan

En İyi Avı:
    kefal,zargana,lüfer,mırmır
    Üşümezsen ve açıkta kalan yerlerine zarar vermem diyorsan problem yok.Yoksa eksi ve artıların açılımı oldukça uzun ;) sen dalmak istiyormusun ona bak,ama keşke avcı elbisesi alsaydın ;)

6. barracuda_gs

barracuda_gs ...

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    800 gr kefal
    haklısınız ama giymesi çıkarması ağırlığı falan cok zor bir abininkini giymiştim

7. Bir işi yapmak farklı şekillerde olabilir...

Dalış bir spordur..Bize sorduğunuz amacı faklı bir elbise,bir snorkel takımı ve zıpkınla yapılabilir.Ama sadece bu yapılabilir ile sınırlıdır...Ama bu işi tam yapmak istiyorsan..Serbest dalış elbisen,zıpkının,paletlerin,snorkel takımın,eldivenin,patiğin,ağırlıkların,bıçağın,dizgin olmalıdır..Hemde uygun olmalıdır..Bu elbise serbest dalış için uygunmu değil..Ağırlık yerine taş,Dalış bıçağı yerine ekmek bıçağı kullanırken olduğu kadar bu elbise ilede dalış olur..Umarım açıklayıcı olmuştur..;)

Dalış sporu ciddi ve disiplin gerektiren bir spordur..Verim bu değerlere verdiğiniz önemle doğru orantılıdır..;)

8. trefli

trefli semih sözer

Favori Kamış:
    seac-sub xfire 85 zıpkın posedion ultımade olta
    En İyi Avı:
    hala denizde duruyor
    TESEKKURLER :) :)

9. barracuda_gs

barracuda_gs ...

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    800 gr kefal
    malzemelerimin resmini çekip bu sayfaya koysam siz de bana iyi olup olmadıklarını söyleseniz gösteriş gibi olmaz dimi?

10. Resmini koymana gerek yok:) ..Marka ve model yeterli.
    .Yıllar önce yılmaz la başlayan dalış sporuna olan düşkünlüğüm Şimdilerde picasso commarcıal thermic,cressi tecnika,polosub smooth gibi elbiselerle,turksub karbon,mr c4 gibi paletlerle,pathos laser pro,demka als gibi zıpkınlarla devam etmekte..
    Tecrübemiz kadar fikirlerimizi yazarız..Zaten resime göre yapılacak yorum kullanıcısı olmayan bir yorum olur;)

11. barracuda_gs

barracuda_gs ...

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    800 gr kefal
    malzemeler

peki usta sen ne dersen. ben de bu yaz arkadasımın Yılmaz DENİZ zıpkınını can sıkıntısından bir kere aldım ve kısmet zargana vurdum acemi şansı... sonra o zıpkını ondan parayla aldım olan gözlük ve paletlerimle dalmaya başladım.ekimde vurduğum kefalle babam da bendeki ışığı farketti. biraz biriktirdiğim para ve pederin yardımı ile comanche 75, bu kıyafet,orca ağırlık kemeri, cressi lama bıçak,cressi balık dizgisi aldık. inşallah kazasız belasız bunlarla kefaldi çupraydı biraz vurursak pederin gözüne girersek dalış malzemelerinin fiyatını balıkla karsılamaya başladığımızda babam zaten avcı elbisesi alır....Gelecekte sizler gibi usta birer zıpkıncı olmayı ümit ediyorum sevgiyle kalın

Son düzenleme: 13 Şubat 2009
  12. barracuda_gs

barracuda_gs ...

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    800 gr kefal
    haaa unutuyordum bir de orca kemer varya çok uzun satıcı kes ve ucunu yak dedi ama kıyamadım nasıl yapacağım ilginize teşekkürler

13. Emre kardeşim daha önce yazdığım bir mesaj vardı.Sonuçta zıpkınla balık avı gelişimi sürekli olan bir spordur..Zamanla eksikliklerini farkedip tamalayacağını düşünüyorum..Şu andaki ekipmanların elbise hariç idare eder.İleride faal olarak ve dalış sıklığına ,ve yaşının artmasıyla olması gerekenleri bulacaksın..Önceliklede elbise ve zıpkın ile başlayacağını düşünüyorum..;)

14. cooll34

cooll34 m.emre kaymak

En İyi Avı:
    zargana topu ilee martııı
    dostum kemerin fazllığını kes kıyamayacak bişey yok allah korusun kayaya sıkıştırırsan o sana kıyar kes fazlalığını elle tutacak kadar mesafe bırak çünkü kemerden kurtulman gerektiğinde rahatca tutup aça bilmen gerekli

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.