Sevgili forum üyeleri vakti zamanında Maria Duplex 8cm 31 gr Mıh kodlu bir sahte aldım.Fakat sahteyi yüzdüremedim.Sahte tabiri caizse takoz gibi geliyor.Makinamın devri 5.0.1 devir yüksek yada alçak mı geliyor?Yakın zamanda tekrar ava çıkıp deneyeceğim.Öneri ve fikirleriniz varmıdır.Varsa zevkle dinlerim.Simdiden teşekkür ederim.Sahte işleme(görsel olarak) çok hoş ama yüzüş beni yıktı yada ben yüzdüremedim.
muharrem bu sahte sinking yani batan tip...atarı ağır olan kamışlarla çekerken sert aksiyonlar verirsen çok güzel performans alırsın...güzel sahtedir...bunu aktif yamaria yamashita kullanıcısı olarak söylüyorum...
kamışla sert aksiyon ver az dur batsın tekrar aksiyon gibi birşeymi abi.Pazar günü deniycem.Benim kamış orta sertlikle.
Ben izmirden hisar önunden aldım.Nette veya istanbulda ararsanız bulabilirsiniz.Sahte ağır eğer doğru aksiyon veremezseniz odunu daha iyi yüzdürürsünüz diyebilirim.Ama marifet kullananda ben kullanamadım. Ayrıca ufak tefek darbelerde ve iğnesinin ucu temas ettiği zaman o güzelim dikkat çekiciliği çizilmeye müsait.