Avcılığı efsaneleşen Maria Princess 9cm Mavi sahtenin yanına hiçbiri (rapala ve youziri modelleri dahil) yaklaşamaz. Sadece kendi tecrübelerim değil kullanan herkes aynı şeyi söylediği için bu kadar iddialı konuşuyorum. Bu modelle sayısız palamut ve lüfer aldım. (özellikle palamut) Selamlar...
mavi olan iş yapar daha önceden konusu geçmişti hatrırlıyorum hemde tam levrek için mavi olan iş yapar daha önceden konusu geçmişti hatrırlıyorum hemde tam levrek için
Mavi olanın lüferde ve palamutta iyi iş yaptığına bizzat şahidim, hatta pelican bile bunun nerdeyse birebir aynısı bir model çıkarmıştı. Normal şartlarda bu sahte iyi iş yapmaz levreğe ancak deniz dalgalı su bulanıkken zaten denk geldi mi pipete bile atlayabilen bir hayvan levrek. Bu sahte genel olarak iyi iş yapsa da özellikle levrek için tavsiye edilebilecek sahteler arasında ancak orta sıraları alabilir.
Sevgili Hasan Demek sende bu forumdasın,ne güzel Senin başkaları hava alırken Princessle takır,takır palamutları aldığını anımsadım birden. Sevgiyle kal
arkadaşıma aynen katılıyorum .Çeşitli maraka ve modellerde yüzden fazla çeşidim var ama Maria Princess mavi 9 cm yüzümü hiç kara çıkarmadı.Karanlıkta da öğlen saatide levreğinide aldı,palamutunuda.Tekneden 040 misinayı 35 40 mt salucan fırdöndü sonrası 5 kulaç 025 bağla mariayı
Sevgili Yücel Belki tanırsınız Sevgili Cem Demirdöven gecen sene Bakırcay ağzında bu sahtenin 7 cm'liğiyle 7 kg'lık bir levrek almıştı. Ancak her zaman derim,Yamashita Princess boğazda sabit duran tekneden kullandığında boğaz akıntısında cok iyi iş yapsada,tekneyle sırtıda hız yükselince etkinliğini kaybetmekte,takla atmaktadır.Deneyin bakın bana hak vereceksiniz. Belli hıza kadar ise cok iyi iş yapmaktadır.13'lüğü ise aksiyon bakımından daha iyidir.Bana burada sinagrit vermiştir.Levrekte ise başka bir arkadaşim almıştır. Sevgiler
aslında elma ile armutu karıştırıyoruz.Genel olarak levrek yem bakımından meralara göre farklılıklar gösterir. Bu sahteler için de geçerlidir.yücel beyin orda maria princessin bu modeli iş yapmıyabilir.Bu doğaldır.Ancak adana için en önde gelen sahtelerden birisidir. Gerçekten de efsane bir sahte. Ekteki raporumu okurken çok güldüm.At- çek yapmaya başladığımız ilk zamanlardı.Zaten siz de okuyunca anlarsınız balık 1,3 kg gelmişti yanlış hatırlamıyorsam,sahte de maria princess maviydi. ancak başta da dediğim gibi bence mükemmel bir sahte yoktur,O merada iş yapan 2 milyonluk sahte bile oranın en mükemmel sahtesidir.B Bunu da ya ordaki ustalara sorarak anlarsın ,ya da bizim gibi deneme yanılma yöntemiyle bütün paranı dökerek anlarsın. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=7690&highlight=karag%F6%E7er