Bu gün bir kaç değişik sahte almak için Hisarönü ne gittim ve dükkanların birinde maria sahtelere gözüm takıldı,geçen ay 30 TL ye aldığım sahteler şimdi 15 TL ye inmiş.Sebebini sorduğum da şahsi bir sebepten dolayı bitesiye kadar bu fiyattan satacaklarını söylediler,zannedersem bir inatlaşma sözkonusu .Hernekadar bir dünya sahtem olsada içimdeki doymak bilmez açlık sebebi ile 10 kadar değişik ürün aldım,birde 3 taksit yaptılar ( 150 TL ye ulaşınca yapıyorlarmış ).
Okan Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.her avında bir tane Trofe al inşallah....
Selamlar hiç bir sahteye 10.-tl den fazla vermiyorum.Çünkü uzak doğu ürünlerinin her geçen gün ucuzlayacağını hepimiz göreceğiz .O yüzden fazla aceleci olmamakta fayda var. Gümrüklerde piyasaya girişi bekleyen çok mal var....selamlar
Fotoğrafı birtürlü yükleyemedim,eğer özelden mailini verirsen mail atayım.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim dostum...
Ne diyeyim şanslısınız o zaman .Şu an İzmir de sadece iki yerde bu fiyat,diğerlerinde yine 25-30 TL aralığında...
Sağol kardeşim, gerçekten çok ucuz geldi ve resmen saldırdım sahtelere .Rekabet güzel şey,bizde böyle nimetlerinden yararlanıyoruz.Kendine iyi bak...
Abi bende hiç 10 TL ye sahte almamıştım ,sanki pahalı sahteler çok balık tutar diye bir kural varmış gibi .Aslında kendime söz vermiştim başka almıyacağım diye ama fiyattaki indirimi görünce dayanamadım yine .İnşallah dediğiniz gibi tüm sahteler hakettikleri fiyata inerler,ama anladığım kadarı ile bu olay rekabetten yada inatlaşmaktan kaynaklanıyor...
Bu arada merakımdan soruyorum,15 TL ye aldığınız ürünler bunlarmı ?? http://www.avmarketi.com/asp/product/1310/Maria-Princess-maket-balik-13cm
Abi bu sahte almak tam bir hastalık..Rengarenk cicili bicili şeyler aldıkça almak istiyorsunuz ve hiç bir zaman yeter artık diye düşünmüyorsunuz..3 yaşındaki oğlum her oyuncak aldığımızda nasıl seviniyorsa bende her sahte aldığımda öyle hatta belki daha fazla seviniyor,evde canım sıkıldıkça çıkarıp onlara bakıyor hatta resmen oynuyorum Hanım artık delirdiğimi düşünüyor ama elimde değil
Abi ben bunların baştaki kırmızı ve yanındaki mavisinden gaziemir kipada 9 liraya aldım..Bire bir aynı ürün,ama kaliteli değil en ufak bir sürtünmede boyası kalkıyor..
Kesinlikle katılıyorum kardeşim,balık tutmak haricinde malzeme alımıda tam bir hastalık.Benimde hanım bana deli muamelesi yapıyor,onlarla sürekli oynuyor çıkartıp seyrediyorum diye
Fiyat bana bayaa iddialı geldi ama oraya da bakacağım, belki farklılık olabilir .Hemen yan mağazalarda halen 25-30 TL civarı satıldığı için orada çalışanlar bile bu sahtelerden alıyor
Doğru zaten bir tek onlar ve diğer mağazasında indirim mevcut,muhtemelen karşılaşmış olabiliriz,öğleden önce oralardaydım...
2 tane de ben aldım bakalım ne olacak. . Satelerim hep kırıldı almıcam bi daha hep zarar hep zarar diyordum görünce sahteleri dayanamadım yine aldım