merhaba herkese sevgili üstadlar abiler ablalar ve kardeşler ben tekirdağ merkezden koray ben daha balık avına yeni hırs ettim bikackez gittim ve cok hosuma gitti şimdi ben rapala almak istiyorum levrek avı için ve sizin koymuş oldugunuz maria tight slalom poh almak istiyorum ancak hicbiryerde bulamıyorum stoklarda tükendi deniliyor bana bu konuda yardım edecek abilerim varmı acaba nerden satın alabilirim ve ben bunu bizim burda mendirek var levrek ve hertürlü balık cıkmakta burada kullanıcam beni bu konuda bilgilendiricek varmı acaba
bunun kefal gibi olanı var bende, siyah benekli falan, turnalar perişan etti kullanmaya kıyamıyom artık
Şu an hiçbir yerde stoklarda yok sanırım. Ondan dolayı yorum gelmemiştir. Başka sahtelere yönelin. Rapala X-rap de etkili bir sahte.
İşin doğrusu bende arıyorum .Şu an bir tane kullandığım var ama garibimin haşatı çıktı . Bu arada Xrap ın süt beyaz ( GGH ) olanının da aksiyonu çok güzeldir,iyi iş yapar...
bende vardı,balık alamadan kendi kendini yedi bitirdi,sahtenin halini gören çok balık almış zanneder,lakin iğneleri gövdesine aşırı temeas ediyor,benim gibi kışın sabah akşam atçek yapan birinin elinde daha çabuk deforme oluyor, boyu küçük olduğundan taşa takarsanız,2ci iğnenin de takılması büyük olasılık, bende öyle olduda siftah yapamadan gitti gerçi onun çalışmadı yerde yozuriler çalışmıştı o gece yayınlamıştım forumda bir zamanlar... ondan sonra maria fake baits aldım,aynı gün deforme oldu, son olarak maria sea bass aldım, ve memnunumreeling
Aykut bey, merhaba. Güzel paylaşımlar için teşekkürler.birçok yerde maria tight slalomdan söz etmişsiniz.aramadığım yer kalmadı (özellikle POH kodlu renk) hiçbir yerde yok.ebay, basspro.cabelas...nafile.bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.teşekkürler
Ben Refikten aldım (akya balık) merkez bankasının arkasına düşüyor, açıkta satılan ucuz sahtelere de bakabilirsin sağlam çeşit var...