yer: izmit marina takım:yeşil simli çapari 0,10-0,22 zaman:3saat 28/05/2010 bu gün marinaya gittim deniz ana bana bu balıkları verdi Uploaded with ImageShack.us
Recep abim, ellerine sağlık, deniz ana kıt kanaat te olsa seni boş çevirmemiş ya, bunada şükürler olsun, bereketli ve daim olsun
Recep usta tebrikler, sardalyaları kapmışsın afiyet olsun... Hafta sonu yine düşünüyormusun, adaya gitmessem benimde niyetim var, görüşmek dileğiyle, Selamlar....
Ellerine sağlık abi güzel görünüyorlar tazecik mis gibi. Deniz anaya kalsak biz aç kalırız abi, şükür ki Allah'ımız var, ne varsa onda var.
Tebrikler afiyet olsun. Sardalya bu sene oldukça iyi. Hemen hemen her takıma geliyor. Ben turuncu floşla en fazla performansı elde ettim. En kötü yanı bütün takımı arap saçı yapması. Ama sizlerin sayesinde artık kendi çaparilerimi kendim yaptığım için hiç problem değil. Paylaşım için ayrıca teşekkürler
teşekkürler çaparimi bende kendim yaparım sardalya doğası gereği hep böyledir çaparileri mahveder. teşekkürler daha iyileri sanada nasip olsun kardeş.